Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki, marcowe maluchy są bardzo fajneNo dokładnie ja jeszcze Msc temu byłam mama sama nie wiem gdzie ten czas leci ale dostałam zielone światło z mężem na starania
Odesłał do domu, no spa Luteina i lezenie krwawienie caly czas jak miesiaczka nie wiem co myslec
Mój lekarz bym na IP powiedzial że jesli chodzi o usg to jest wszystko ok a krwawienie nie wiadomo skąd, kazal lezec i za 3 dni sie pokazać
Wd mnie raczej nie powinnaś jeść bo nie jest z mleka pasteryzowanego. Ja tak ostatnio kupiłam kefir do młodych ziemniaczki i dopiero w domu zobaczyłam że mleko niepasteryzowane ☹. Mój się delektował A ja tylko patrzyłamDziewczyny robię jutro sałatkę i w składnikach był ser feta, kupiłam w Lidlu i jest napisane ser z mleka owczego i koziego dojrzewający w solance, czyli chyba nie powinnam jej jeść?
Trzymam kciuki za owocne starania! :*
Ja testowalam 19 lutego i mialam cien cienia kreski, maz nawet mowil ze chyba tylko ja ja widze, a nastepnego dnia na wynik bety to az oczy wywalil [emoji23]
Odesłał do domu, no spa Luteina i lezenie krwawienie caly czas jak miesiaczka nie wiem co myslec
Dziewczyny robię jutro sałatkę i w składnikach był ser feta, kupiłam w Lidlu i jest napisane ser z mleka owczego i koziego dojrzewający w solance, czyli chyba nie powinnam jej jeść?