Igorowelove
Moderatorka
No właśnie mamy dwie+kibelek [emoji23] chopina sobie sprytnie obmyślił [emoji23]Z ta łazienka to niech sie zastanowi, bo jak zajmiesz na cały dzień to będzie latal do sasiadano chyba, ze macie dwie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie mamy dwie+kibelek [emoji23] chopina sobie sprytnie obmyślił [emoji23]Z ta łazienka to niech sie zastanowi, bo jak zajmiesz na cały dzień to będzie latal do sasiadano chyba, ze macie dwie
![]()
Cwana bestiaNo właśnie mamy dwie+kibelek [emoji23] chopina sobie sprytnie obmyślił [emoji23]
Łóżko na antresoli a pod nim Chustawke i zostaje miejsce na łóżeczko hahaHahaha pyta czy wolę nad szafa sobie wisieć na tym czy w łazience [emoji23] ewentualnie w piwnicy [emoji23]
@anet88 hejka :-*Ja sobie wymarzylam fotel novea z agatyjak się nie sprawdzi do karmienia to przestawie do salonu.
Między mną i bratem jest 10 lat różnicy i moim zdaniem bardzo fajnie. Nigdy się nie klocilismy raczej wspieralismy a i był moment że na rodziców można było ponarzekac
Witaj @Ewelina1406![]()
Ładnie :-) razem wybieraliście?Wstępnie Kaja i Dorotka, no chyba ze wyjdą i będą wyglądać na coś innego![]()
U nas są dwie łazienki, a czasami mi się wydaje, że i 3 by się przydała :-)Z ta łazienka to niech sie zastanowi, bo jak zajmiesz na cały dzień to będzie latal do sasiadano chyba, ze macie dwie
![]()
Ja jedno (Kaja) mąż drugie, jakaś sprawiedliwość musi byćŁadnie :-) razem wybieraliście?