• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Jak napisalam tak uczynilam. Polozylam sie ok 9 i do 12 spalam, nie wstawalam na siku, raz tylko boczek zmienilam. Bylo mi to potrzebne. Teraz cosik zjesc i bedzie ok.

@Ewela2805 Ty to sie masz. Szczerze to mialam nadzieje ze po tym leku ruszy Cie w nocy i nawet zagladalam jak sie budzilam. Oby teraz juz ruszylo z kopyta i sala szybciorem sie zwolnila.

@Ewela2805 sala zaraz się zwolni. Nie można mieć aż takiego pecha, że wszystkim poród się przedłuży. Statystycznie przynajmniej jeden.powinien być ekspresowy ;-) ;)

@piorunem my z psem śpimy od zawsze. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. Od dziecka miałam psa w łóżku. Za to kotów już nie wpuszczany. Natomiast mój psiak chyba czuje, że idzie jakaś poważna zmiana w życiu naszym bo zrobił się strasznym przytulakiem. Jak spał zawsze w nogach tak teraz między nami i zawsze wtulony.

Co do przypuszczenia w kolejkach to w Lidlu u mnie zawsze mnie wołają bez kolejki. Szczerze mówiąc strasznie mnie to krępuje, bo nie są to długie kolejki i więcej jest z tym zamieszania jak korzyści. W Biedronce nie wołają ale 2 razy klienci wypuścili mnie sami od siebie przed siebie. Samej zdarzyło mi się wbić w kolejkę ostatnio do rejestracji w szpitalu. Było tam mase dziadków i nie miałam siły stać. Nikt mi nic złego nie powiedział ale miny mieli niesympatycxne :blink:. W komunikacji miejskiej raczej mi ustępują. Ostatnio starsza pani na przystanku dała mi medalik dla dziecka.

Byłam dziś oddać krew i mocz na badania. We wtorek pobiorą mi GBS-a. Co do grupy krwi to wiem, że ma być oryginał albo taka specjalną plastikową karta z laboratorium.

Jak napisalam tak uczynilam. Polozylam sie ok 9 i do 12 spalam, nie wstawalam na siku, raz tylko boczek zmienilam. Bylo mi to potrzebne. Teraz cosik zjesc i bedzie ok.

@Ewela2805 Ty to sie masz. Szczerze to mialam nadzieje ze po tym leku ruszy Cie w nocy i nawet zagladalam jak sie budzilam. Oby teraz juz ruszylo z kopyta i sala szybciorem sie zwolnila.
Tez drzemałam dwie godzinki :)

U mnie zawsze w rossmanie wołają Panie do kasy, gdzie indziej trzeba stać. Raz mnie Pani z kolejki w Lidlu przepuścila.
Generalnie mogę stać, bo się dobrze czuje, ale gdyby mi coś dolegalo to bym się dopominala:)
W Lidlu przy 1 kasie jest tabliczka że to kasa z pierwszenstwem dla inwalidów i ciężarnych, ja się nie pierdziele i idę przed siebie [emoji14] ale zakupy w Lidlu robię rzadko [emoji14]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry