Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też słyszałam, że olejek może wręcz zaszkodzić, więc ja na pewno się nie zdecyduję.O olejek... Mój lekarz mówi że to nie jest dobry pomysl, bo jego "skuteczność do wywołania porodu" to jakieś 55-60% a druga sprawa, że sam w sobie poród jest bolesny, to po co jeszcze fundować sobie dodatkowy ból jelit...
Właśnie na nią poluję, tylko w jednej z moich pobliskich aptek ją sprzedają, ale akurat im się skończyła. Dzięki regularnemu piciu naparu skurcze w czasie porodu są mocniejsze, ale za to poród jest szybszy, więc jestem zaPodobno dobrze przygorowywuje i przyspiesza poród herbata z liści malin. Można ją pić po skończonym 37t.![]()
To widzę, że nie jestem sama. Też dziś mam brzuch jak kamień nie ważne czy stoję czy leżę. Do tego mała tak mi dziś naciska na krocze ze zrobienie kilku kroków to jest wyczyn.Mi dziś od rana co chwila brzuch robi się twardy jak kamień...Wzięłam nospe i magnez, położyłam się spać, bo ostatnio jest mi często słabo i teraz wstałam. Brzuch twardy i napięty...