• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Igorowelove co się nic nie odzywasz? Nie chcesz zapeszać??[emoji6]
Podobno stymulując sutki wspomagasz akcję porodową [emoji6] aczkolwiek ja bym chyba tego nie zrobiła...brrrr

@Dita_333 wyszliście ze szpitala?

@mazy mąż ma fajną rodzinkę. Współczuję. Dobrze, że możesz liczyć na bliskich ze swojej strony.
Próbowałam ostatnio z tymi sutkami i nic [emoji14]
Nie piszę bo nic się nie dzieje, lekko cmi w dole brzucha i tyle [emoji14]

@Igorowelove jak królik doświadczalny- sprawdzisz wszystkie metody wywołania porodu :)
@Mama Zuzi i Antosia taak- moja rodzina traktuje meza jak swojego już od 15 lat. Zawsze możemy na nich liczyć. Dziś np przyjechała siostra z mezem i mama, żeby zaopiekować się moja córka, a my mogliśmy spokojnie pojechać do Łodzi na wizytę.
Już sprawdziłam [emoji23] łącznie z robieniem przysiadów [emoji23] nic nie działa, dziecię uparte po ojcu [emoji23] po bracie [emoji23] i trochę po mamusi hahaha

@Igorowelove jak królik doświadczalny- sprawdzisz wszystkie metody wywołania porodu :)
@Mama Zuzi i Antosia taak- moja rodzina traktuje meza jak swojego już od 15 lat. Zawsze możemy na nich liczyć. Dziś np przyjechała siostra z mezem i mama, żeby zaopiekować się moja córka, a my mogliśmy spokojnie pojechać do Łodzi na wizytę.
Super!!!
Wspaniale, że tak jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry