Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bzdura [emoji14] mam koleżankę, która tak myślała a w efekcie na wizytę popologowa poszła już będąc w ciąży [emoji85]A co wy myślicie na temat tego że jak się karmi piersią to w ciążę się nie zajdzie?? Bo gdzieś to przeczytałam..
Nie [emoji30]I jak tam dziewczyny, któraś rodzi?![]()
No ja już się zbierałam do szpitala, ale zasnęłam. O 4 miałam skurcze co 5 minut, więc mówię "ojć, coś się chyba naprawdę dzieje". Napisałam do mamy, bo liczyła głosy 80km od domu, a ma być przy porodzie, nie odpisała mi i jakoś tak zasnęłamI jak tam dziewczyny, któraś rodzi?![]()
To jak ja ostatnio [emoji85] Jak zaczęłam się szykować do szpitala to zaczęły znikać skurcze [emoji85]No ja już się zbierałam do szpitala, ale zasnęłam. O 4 miałam skurcze co 5 minut, więc mówię "ojć, coś się chyba naprawdę dzieje". Napisałam do mamy, bo liczyła głosy 80km od domu, a ma być przy porodzie, nie odpisała mi i jakoś tak zasnęłamTeraz został już tylko codzienny ból pleców. Od dzisiaj mamy 37+0, więc możemy się rozpakowywać, nie obrażę się
![]()
No dokładnie identycznieTo jak ja ostatnio [emoji85] Jak zaczęłam się szykować do szpitala to zaczęły znikać skurcze [emoji85]
Wiem co czujesz, bo ja po ścianach chodziłam ostatnio [emoji23] aż w udach czułam jakby mnie prąd przechodził [emoji85] ale przy porodowych mimo bólu masz świadomość, że już niedługo utulisz maluszka i jakoś tak to inaczej jestNo dokładnie identycznieTo takie straszaki są chyba
Chociaż nie powiem, bo bolało nieźle, więc jak to tylko przepowiadacze to boję się myśleć jak będzie podczas porodu
![]()