• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej ho ja dzis nie urodze
Moja szyjka jest ze stali
Stwierdzili ze bez sensu przy takiej szyjce dawac oksy bo sie umorduje skurczami i tyle
Założyli mi ten balonik...
O żesz
Masakra
Założenie mega nie przyjemna
Do tego odrazu czuje makabryczny ból na dole... Skurcze mi sie przy tym nasilają
Ale dół boli koszmarnie... Czuje ze nie bede miala tym razem takich dobrych wspomnien z porodu

@Balonsbalons dasz radę! Kto jak nie ty? Trzymam kciuki.

Ja też nadal w dwupaku. Dziękuję za odp dotyczące słodkości, już myślałam, że jak zwykle czepiam się pomysłów teściowej :) zaraz tu dzisiaj mężowi wyłoże co i jak i go postrasze, że go na prodowke nie wpuszcze jak nie będzie mnie słuchał. Przecież kiedyś w końcu urodze....chyba?

Kto to chodził na górę w wieżowcu? Ja też zaczęłam kilka dni temu:) z 2 startuje na 6,5 mam odpoczynek i dalej na 11 już odpoczywam... Nic nie pomaga, ale chociaż nogi trochę pocwicze:)

W ogóle zauważyłam, że w ciąży wszystkie dolegliwości jakoś mi wolniej przechodzą... W okolicy 20ktoregos tygodnia doznałam urazu stopy (nie było to skręcenie, ale spuchla) i do tej pory, chociaż już mnie nie boli jest bardziej spuchnieta niż ta druga i taka twardsza.
Kilka dni temu w nocy mnie złapał skurcz łydki... Do tej pory czuje ta łydke podczas spacerów.

Ja dzisiaj robię sobie spa i mam nadzieję, że pójdzie jak u @FiLi88:)

Milego dnia laski, u nas pogoda pod psem...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry