Ja w ciąży też kupowałam już ubranka włącznie z rozmiarem 74, mam nadzieję że na lato będą dobre bo dużo tam letnich sukieneczek [emoji6] kurtkę na wiosnę też wtedy kupiłam a teraz będę kupowac większe rozmiary [emoji4]Ja w większości kupuje ciuszki na wyprzedazy, ja już nawet kurtkę na następną zimę kupiłam. W ciąży kompletowałam na 0 - 6 a teraz 6-12 i większe[emoji16]
Ja dzisiaj dzieciątko musiałam zostawić z teściową, bo ona ma dzisiaj wolne. Mam nadzieję że dadzą sobie radę. Teściowa trochę boi się nią zajmować no ale została. Moja mama już kiedyś się oferowała, że chętnie z Emilką może zostawać a my możemy sobie pojechać na jakieś zakupy do galerii czy coś, ale niestety mieszka ponad 200km od nas więc się nie da jej tak po prostu ściągnąć, zwłaszcza że pracuje.
Ja mam lekarza 60km od domu, do którego czekam pół roku, więc jechać muszę, niestety jadę autobusem bo auto mąż wziął do pracy. Wyszłam z domu 11:30 a mąż wyjdzie z pracy wyjątkowo wcześniej żeby być na 14 w domu. Odciągnęłam tylko 150ml od wczoraj i mam nadzieję że małej tyle wystarczy, ja będę po około 5-6 godzinach w domu.