Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pisałam jakiś czas temu. Po pneumokokach był tylko senny. A ostatnio po 2 dawce DTP i Hib i 1 dawce polio bardzo miał obolałą rączke i strasznie płakał, płacz nie był do uspokojenia. Godzina noszenia pomogła i dopiero jak sie uspokoił podałam paracetamol, bo wczesniej nawet nie było jak, tak płakał. Kolejne szczepienie 15.03 i aż się boje..Cześć dziewczyny, pewnie temat już byl: jak wasze dzieci reagują po szczepieniu? Dziś miałam pneumokoki a za 2 tyg 6w1 i jakoś się stresuje...goraczkowaly Wasze dzieci bądź coś innego?
Kurde bo to zawsze strachPisałam jakiś czas temu. Po pneumokokach był tylko senny. A ostatnio po 2 dawce DTP i Hib i 1 dawce polio bardzo miał obolałą rączke i strasznie płakał, płacz nie był do uspokojenia. Godzina noszenia pomogła i dopiero jak sie uspokoił podałam paracetamol, bo wczesniej nawet nie było jak, tak płakał. Kolejne szczepienie 15.03 i aż się boje..
Nam na miejsce szczepienia (gdyby bolało) kazała robić okład z sody. Podobno bardzo pomaga. Ja na szczęście nie musiałam bo Ada zniosła dobrze pierwsze szczepienie. Zobaczymy za 2 tygodnie jak zniesie drugie.Pisałam jakiś czas temu. Po pneumokokach był tylko senny. A ostatnio po 2 dawce DTP i Hib i 1 dawce polio bardzo miał obolałą rączke i strasznie płakał, płacz nie był do uspokojenia. Godzina noszenia pomogła i dopiero jak sie uspokoił podałam paracetamol, bo wczesniej nawet nie było jak, tak płakał. Kolejne szczepienie 15.03 i aż się boje..
Pierwsze wychodzą dolne jedynki, a kiedy to już indywidualna sprawa. Moim chłopakom wychodziły ok 8 miesiąca- to chyba późno, a śliną zalewali się znacznie wcześniej.Mam pytanie kiedy mniej więcej wychodzą pierwsze zęby i które?
Mam pytanie kiedy mniej więcej wychodzą pierwsze zęby i które?