Psiara1996
Fanka BB :)
Ja nie miałam nawet nic na podtrzymanie więc wolałam jechać, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Dziewczyny na ile cm mniej więcej powinno aplikować się tą luteinę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaka dawkę masz?Ja nie miałam nawet nic na podtrzymanie więc wolałam jechać, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Dziewczyny na ile cm mniej więcej powinno aplikować się tą luteinę?
Tego też nie wiem! Śmiech na sali! Położne nic nie wiedzą a lekarka poszła w siną dal z oddziału. Kocham Polską służbę zdrowia.Jaka dawkę masz?
Wsadzaj najgłębiej jak się da i nie używaj tych patyczków tylko palec, bo możesz sobie podrażnić i krwawić.
Tak.. Pielęgniarki powiedziały że jutro będzie " lepszy lekarz" to może coś się dowiem. Pocieszające. Mój prawie mąż zapytał ile mnie zamierzają trzymać powiedziała, że minimum dwa dni@Psiara1996 zostajesz na obserwacji?
Jestes sama? Bo wiesz Ty sie za bardzo nie ruszaj ale poslij no Twojego do dyzurki niech tam porzadek zrobi
Czasami się tak zdarza z lekarzami... Dobrze ze pojechałaś. Trzymaj się tam ściskam.Pojechał spakować mi torbę. Lekarka wyszła z oddziału a pielęgniarki podobno nie są uprawnione do rozmawiania o moim stanie tylko Pani Doktor może coś powiedzieć. A Pani Doktor wypaliła się chyba w zawodzie jakieś 30 lat temu