Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny. Wreszcie jakieś konkrety... Skończę antybiotyk w niedzielę i w poniedziałek wypuszczą mnie do domu. [emoji322][emoji3060]
Super! Wspaniała wiadomośćCześć dziewczyny. Wreszcie jakieś konkrety... Skończę antybiotyk w niedzielę i w poniedziałek wypuszczą mnie do domu.![]()
Też tak miałam i mnie to zastanawiało, ale lekarz powiedział, że jest bardzo dobrze, więc nie drążyłam tematuHej! Wczoraj miałam krzywą cukrową, wynik niby mieści się w normie, ale zastanawiam się czemu wartość po 2h jest wyższa niż po 1h, czy któraś z Was też tak miała i lekarz odniósł się do tego? Moje wartości:
Na czczo : 88mg/dl
Po 1h : 100 mg/dl
Po 2h : 148 mg/dl
Mój to skacze tak po brzuchu że na pewno co chwilę jest w innej pozycji. A leży ze mną dziewczyna w 38tc której maluch był ułożony posladkowo i miała zaplanowane CC a dzidzia się teraz odwróciła główką w dółHej! Ja wczoraj miałam wizytę, w sumie wszystko ok, tylko zastanawiam się, bo moja Mała jest ułożona pośladkowo póki co. Jak są ułożone Wasze maleństwa? W sumie jest jeszcze czas na zmianę pozycji, ale chyba bym się wcale nie pogniewała jakby się okazała planowana cesarka...![]()
No to powiem Ci, ze u nas kolega zadzwonił do szpitala, ze ma prawo uczestniczyć w porodzie i że działają wbrew prawom pacjenta, to mu powiedzieli, że jak chce to niech oddaje sprawe do rzecznika, oni nie pozwalają i tyle. Olał to, no bo wiadomo, że żona dawno by urodziła, nim cała sprawa by ruszyła.Zobacz załącznik 1166055
Takie coś znalazłam odnosnie porodów rodzinnych.
![]()
Poród rodzinny w czasie epidemii COVID-19
Osoba towarzysząca ma prawo uczestniczyć w porodzie rodzinnym mimo epidemii COVID-19. Prezes NFZ przeznaczył dodatkowe środki finansowe dla świadczeniodawców na udzielanie świadczeń w podwyższonym...www.nfz.gov.pl
Wcale sie nie dziwie. Ja miałam mętlik w głowie jak rodzic i jak sie okazało ze nie mam wyjscia i musze miec cc to odetchnęłam z ulgąHej! Ja wczoraj miałam wizytę, w sumie wszystko ok, tylko zastanawiam się, bo moja Mała jest ułożona pośladkowo póki co. Jak są ułożone Wasze maleństwa? W sumie jest jeszcze czas na zmianę pozycji, ale chyba bym się wcale nie pogniewała jakby się okazała planowana cesarka...![]()