Michalina93
Fanka BB :)
Dziewczyny co to za spokój tu ?! 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo wszyscy śpiąDziewczyny co to za spokój tu ?!![]()
U mnie moje dziecię nieBo wszyscy śpią![]()
ZazdroszczęMoje przespało ciagiem ponad 3h, czyste szaleństwo![]()
Nadal sporo śpi, ale walczymy też z bólem brzuszkaU mnie moje dziecię niea jak u ciebie kochana ?
Nadal sporo śpi, ale walczymy też z bólem brzuszka
Nadal w szpitalu i chyba prędko nie wyjdziemy,nastawiam sie na to że może święta tu spędzimy,a może nawet nowy rok.Karmimy moim mlekiem z butli i raczej już tak zostanie. Częściowo wypija sam,a reszte dostaje sondą. W nocy miał lewatywe i zaraz mu ulżyło w bólu. Jutro będzie miał pobierany wycinek z jelita.A jak karmienia wam idą? Coś trochę lepiej? Dalej jesteście w szpitalu?
Nadal w szpitalu i chyba prędko nie wyjdziemy,nastawiam sie na to że może święta tu spędzimy,a może nawet nowy rok.Karmimy moim mlekiem z butli i raczej już tak zostanie. Częściowo wypija sam,a reszte dostaje sondą. W nocy miał lewatywe i zaraz mu ulżyło w bólu. Jutro będzie miał pobierany wycinek z jelita.
Diagnozy nie ma,a badania pod kontem choroby hirschsprunga.Ojej bidulek. Może jednak przed Nowym Rokiem was puszcza. Diagnozy póki co nie ma? Dobrze że mu pokarm ściągasz to dla niego na pewno najlepsze jedzenie