kejti1989
Fanka BB :)
A nie za wcześnie jeszcze? Wiem, że niektóre dziewczyny nie były jeszcze na 1 USG...Co Wy na to żeby stworzyć jakąś tabelkę lub coś w ten styl, z terminem porodu, wiekiem, naszymi nickami i płcią dzieciaczkow?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie za wcześnie jeszcze? Wiem, że niektóre dziewczyny nie były jeszcze na 1 USG...Co Wy na to żeby stworzyć jakąś tabelkę lub coś w ten styl, z terminem porodu, wiekiem, naszymi nickami i płcią dzieciaczkow?![]()
Co Wy na to żeby stworzyć jakąś tabelkę lub coś w ten styl, z terminem porodu, wiekiem, naszymi nickami i płcią dzieciaczkow?Myślę że to dobry pomysł.Co Wy na to żeby stworzyć jakąś tabelkę lub coś w ten styl, z terminem porodu, wiekiem, naszymi nickami i płcią dzieciaczkow?![]()
Można sukcesywnie dopisywać każdą z nas po odbytej wizycie.
Albo wstrzymać się do momentu aż większość z nas będzie po pierwszych wizytach![]()
Może i Ja się Wam troszkę przedstawięno więc mam 25 lat, to moja druga ciąża (pierwsza poronienie zatrzymane w 9 tyg). W domu na stanie Mąż i chomik
![]()
![]()
Dziekuje [emoji4][emoji8]Witamy
Tez tak mysle
Tym bardziej, ze teraz niewiadomo jak bedzie z wizytami...
Na gardlo plukanie roztworem soli, naparem imbiru, ew woda utleniona
Do picia herbata z imbirem, maliny, cytryny, witamina c, porzeczka, lipa![]()
Fajnie tylko na płeć trochę za wcześnie jeszczeCo Wy na to żeby stworzyć jakąś tabelkę lub coś w ten styl, z terminem porodu, wiekiem, naszymi nickami i płcią dzieciaczkow?![]()
Ja tez prywatnie niestety koszta spore ale trafiłam do niego podczas pierwszej ciazy po zmianie 2 lekarzy i jak dla mnie człowiek z powołania, po mimo wielu pacjentek zawsze bez pośpiechu wszystko dokładnie tłumaczy, ma super sprzęt do badań i jest zawsze osiągalny pod telefonem jak ma się wątpliwości czy coś się dzieje.
A tak na zmianę tematu dziewczyny jak wasze samopoczucie? mi jak wybił 6 tydzień to jest strasznie takie mdłości nawet w nocy jak się wybudzam na siku to mnie muli, jedyne co mnie ratuje to woda gazowana z jedzeniem tez słabo.
Dziewczyny jakie bierzecie leki teraz w ciąży?
Ja euthyrox, wit D, pregnę plus. Bralam metformax, ale endokrynolog powiedziala, ze jesli zajde w ciążę mam odstawic, w czwartek mam u niej wizyte zobaczymy co powieJa euthyrox, Siofor czyli metforminę, kwas foliowy 5mg, Femibion Natal 1, wit D3 i aspargin