reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Jak myślicie koło którego tygodnia będziemy znać płeć???? Już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem, a tu jeszcze trochę trzeba poczekać niestety [emoji8]
Ja się chyba wstępnie dowiedziałam koło 16/17 tygodnia a potwierdzone miałam na badaniu połówkowym. Czasami mówią już na pierwszych prenatalnych ale nam lekarz nie mówił a my się nie pytaliśmy bo nie było to dla nas takie ważne. Teraz też mi jest zupełnie bez różnicy jaka płeć.

Ewelka8312 gratulacje [emoji3590]Zazdroszczę, że masz już to za sobą. Moja wizyta 23go ale w czwartek mam się upewnić czy się odbędzie. Wtedy będzie 7+1 więc serduszko powinno już być. Stresuje się bardzo żeby wszystko było ok.

Postanowiłam jutro powiedzieć szefowi że od poniedziałku planuje iść na L4. Dziś w pracy już przegięli aż z nerwów zaczęły mi się ręce trzesc. Bez sensu narażać swoje zdrowie i wystaraną ciążę...
Trzymajcie kciuki, żeby nie wygonił mnie z gabinetu [emoji51]
[emoji110][emoji110][emoji110] kciuki , zeby Cie nie pogonili [emoji4]
Spokojnie serduszko bedzie biło jak dzwon [emoji3590]

reklama
A następną wizyte kiedy masz?
Mialam mieć jutro ale musze zrezygnować ze względu na przeziębienie [emoji849][emoji849]
Zadzwonię rano , ze nie przyjdę do recepcjonistki i zapytam o inny termin a jak nie bedzie terminu w najbliższym czasie to pojadę do tamtego co byłam za 1 razem i umowie sie na 27 .03 bo koleżanka tez jedzie do niego wtedy [emoji4]
A w ogole mozna mieć 2 karty ciąży?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry