agabaj92
Fanka BB :)
Płeć może i jest ważna, ale dużo ważniejsze jest by dzieciątko było zdrowe.Jak myślicie koło którego tygodnia będziemy znać płeć???? Już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem, a tu jeszcze trochę trzeba poczekać niestety![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Płeć może i jest ważna, ale dużo ważniejsze jest by dzieciątko było zdrowe.Jak myślicie koło którego tygodnia będziemy znać płeć???? Już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem, a tu jeszcze trochę trzeba poczekać niestety![]()
To już pewnie da skierowanie na badania i założy kartę ciąży. Chyba lekarze zazwyczaj koło 8 tygodnia robią takie rzeczy jak wszystko jest w porządku.Pytam, bo ja jeszcze przed 1 wizytą u ginekologa a to byłby początek 8 tyg jak pójde za tydzień i nie wiem czego sie spodziewać
Też jestem ciekawaJak myślicie koło którego tygodnia będziemy znać płeć???? Już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem, a tu jeszcze trochę trzeba poczekać niestety [emoji8]
Wiem wiem..ale ciekawa strasznie jestemPłeć może i jest ważna, ale dużo ważniejsze jest by dzieciątko było zdrowe.
Ja się chyba wstępnie dowiedziałam koło 16/17 tygodnia a potwierdzone miałam na badaniu połówkowym. Czasami mówią już na pierwszych prenatalnych ale nam lekarz nie mówił a my się nie pytaliśmy bo nie było to dla nas takie ważne. Teraz też mi jest zupełnie bez różnicy jaka płeć.Jak myślicie koło którego tygodnia będziemy znać płeć???? Już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem, a tu jeszcze trochę trzeba poczekać niestety [emoji8]
Mi założył odrazu (6+1)Hej dziewczynki [emoji4] jak to u Was było, na pierwszych wizytach ciążowych z usg, lekarz zakładał karte ciąży?
Racja. Ale my marzymy o dziewczynce [emoji3590]Płeć może i jest ważna, ale dużo ważniejsze jest by dzieciątko było zdrowe.
[emoji110][emoji110][emoji110] kciuki , zeby Cie nie pogonili [emoji4]Ewelka8312 gratulacje [emoji3590]Zazdroszczę, że masz już to za sobą. Moja wizyta 23go ale w czwartek mam się upewnić czy się odbędzie. Wtedy będzie 7+1 więc serduszko powinno już być. Stresuje się bardzo żeby wszystko było ok.
Postanowiłam jutro powiedzieć szefowi że od poniedziałku planuje iść na L4. Dziś w pracy już przegięli aż z nerwów zaczęły mi się ręce trzesc. Bez sensu narażać swoje zdrowie i wystaraną ciążę...
Trzymajcie kciuki, żeby nie wygonił mnie z gabinetu [emoji51]
Mialam mieć jutro ale musze zrezygnować ze względu na przeziębienie [emoji849][emoji849]A następną wizyte kiedy masz?