reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Jestem po wizycie i nie wiem co myśleć wg OM 7+4 mam długie cykle więc wiadomo że ciąża będzie młodsza Pani doktor stwierdziła że ciąża max 5 tydzień i nie wystawiła skierowania na badania krwi. Prywatnie lekarz tydzień temu stwierdził 5+5... Jestem zmieszana...

Może ta pani doktor miała gorsze usg, dziwne że ci nie obliczyło co do dnia bo przecież tydz piąty to może być 5+0 lub równie dobrze 5+6 a to duża różnica którą ginekolog napewno zobaczy

Ja po wizycie. Według usg to 9 tydzień. Wszystko jest dobrze [emoji173]
Zobacz załącznik 1102434

Jaki słodki bobasek [emoji7][emoji7]
Super, że wizyta udana [emoji173]️

Ja liczę na wojewodzki. Z pierwszym byłam tydzień po terminie, więc na legalu tam poszłam ze skierowaniem. Kilkanaście minut po położeniu się na szpitalne łóżko z myślą, że odespie 2 dni i2 nocy nieregularnych skurczy, odeszły mi wody[emoji849] ryl ze mnie cały oddzial[emoji23][emoji2356]

Haha no to nieźle, ale chyba z dziećmi zawsze tak jest, że czytają w myślach.. Jak czlowiek chce odpocząć to dziecko robi wszystko by tak nie było a jak masz to gdzieś to dzieci potrafia spać jak Aniołki [emoji2960] Twój mały odczytał Twoje intencje i wyruszył na świat [emoji16][emoji16]
No ja nie mam planów gdzie będę rodzic bo nie wiem jaka będzie sytuacja w szpitalach i czy bd miała cesarkę czy bd czekać na naturalne przyjście i czy nie spanikuje, żeby pojechać gdzieś bliżej a jak nie to polecimy na Olsztyn [emoji2960]

@Pyska932 spokojnie , mi na każdym USG wychodzi inny tydz ciąży . Poczekaj chwilę będzie dobrze.
Prenatalne robię, ale testu papa niet, bo wychodzą na tym różne kwiatki. Już wolę nifiti jak by było coś nie ok.
Krwawienie w ciąży nie musi oznaczać końca różnie bywa., Ale nie zakładaj najgorsz go.
Cieszę się z waszych udanych wizyt.
Ja umieram wydaje mi się, że ni e mam sił oddychać. Kiedy się to skończy!

Ja w 6 tygodniu też miałam plamienie, pojechałam na ginekologię i okazało się że jest ok.Jestem po dwóch poronieniach.To moja trzecia ciąża. Teraz jestem w 11 tygodniu.Jutro.mam wizytę i boje się jak nie wiem co bo niby żadnych plamień nie mam ,ale przy drugim poronieniu też nie krwawilam a mimo to jak się potem okazało ciąża się poprostu przestała rozwijać.takze jak widzisz nie ma na to reguły.Czytslam o dziewczynach które miały krwawienia i donosily ciążę ,a są też takie np.ja ,że mimo, że krwawień nie było to ciąża się zakończyła :( Bądź dobrej myśli.

Dla mnie brak krwawienia nie jest wyznacznikiem zdrowej ciąży bo sama przeżyłam poronienie zatrzymane. Wiele historii czytałam i często krwawienie nie oznacza końca ciąży [emoji3526]

Jestem po wizycie i nie wiem co myśleć wg OM 7+4 mam długie cykle więc wiadomo że ciąża będzie młodsza Pani doktor stwierdziła że ciąża max 5 tydzień i nie wystawiła skierowania na badania krwi. Prywatnie lekarz tydzień temu stwierdził 5+5... Jestem zmieszana...

Ciężko porównywać skoro to dwaj różni lekarze pracujący na innym sprzęcie. A kiedy następna wizyta?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry