Dziękuję Bardzo nawet nie zdajesz sobie sprawy jak takie słowa pomagają i daja więcej sił i wiaryWierzyłam w to że będzie dobrzedalej trzymam za was kciuki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję Bardzo nawet nie zdajesz sobie sprawy jak takie słowa pomagają i daja więcej sił i wiaryWierzyłam w to że będzie dobrzedalej trzymam za was kciuki.
Bardzo poruszyła mnie Twoja historia. Teraz doceniam dwa razy bardziej to co mam, męża, syna(chociaż tak mi daje popalićDziękuję Bardzo nawet nie zdajesz sobie sprawy jak takie słowa pomagają i daja więcej sił i wiary
A dodajesz do zupek jakiś tłuszcz? Wiem że nie może masła, ale np oliwa z oliwek?Tylko co dodawać?
Bardzo Wam współczuję wiem co czujecie
Tylko co dodawać?
Bardzo Wam współczuję wiem co czujecie
Dziękuję Wam za słowa wsparcia. Jeśli mogę Was prosić to pomódlcie się w intencji mojego męża żeby wszystko skończyło się dobrze narazie z tego co wiem jest pod respiratorem
Ja dodaję oliwę z oliwek, można też dać masło klarowane (samemu zrobić lub kupić gotowe) jak ma alergię.A dodajesz do zupek jakiś tłuszcz? Wiem że nie może masła, ale np oliwa z oliwek?