Ja mam wizytę dopiero 10, więc od razu wolałam iść do diabetologa, bo ginekolog i tak by mnie odesłał. A czemu powtórny test? Ja czytałam, że jak już cukrzyca wyjdzie to się nie robi po raz drugi, bo za bardzo to szkodzi i mamie i maluszkowi. Chyba że coś jest inaczej.Kochana nie stresuj się bo jak się jest pod opieką diabetologa przestrzega się dietke to jext naprawdę Okichociaż ja po badaniu pierwsza reakcja była podobna jak i ciebie... tez mnie wyprowadziła z równowagi ta wiadomość. ...ja wogole miałam akurat drugie prenatalne i pokazałam przy okazji wyniki i odrazu ze cukrzyca i skierowanie do szpitala na wyrównanie cukru i na powtórzenie badania decyzja pana profesora a ja panika i ze nie ze za tydzien mam wizyte u mojego ginekologa i on niech zdecyduje ...i to był mój tydzień na oswojanie się z sytuacją. ..jak narazie mam dietę i mierze cukier a za tydzień kolejna wizyta u mojego ginekologa i teraz już tu na miejscu powtarzamy krzywa na oddziale (ja miałam szybciej robiona wiec teraz będę mieć kolejna w 23 tyg) ... jak się będziesz trochę z jedzeniem pilnować to naprawdę będzie spoko i BEZ STRESU BO PO CO BOBASKA PRZY OKAZJI STRESOWAĆ
a teraz naprawdę bardzo dużo jest nas z ta nieszczęsna cukrzyca