reklama

Listopadowe mamy 2021

Jak możesz to zadzwoń do lekarza bi to zależy też czy miałaś do 16 z 16 włącznie czy do 16 czyli z końcem 15 i od 16..
Właśnie zawsze miałam tak, ze jeśli do 16.08 to znaczy ze ten dzien tez się liczył. I kolejne L4 powinno być od 17.08.
Ale czytam w googlach :P ze niby nic ZUS nie powinien sie czepiać.
Nie mam telefonu do lekarza, spotykam się z nim tylko na wizytach 🙈

reklama
Czy któraś z Was orientuje się w takim temacie: jestem na L4 ciążowym, ostatnie kończyło mi się 16.08 i lekarz wystawił mi kolejne od 16.08 (zamiast od 17.08). Tak jakby ten dzien 16.08 jest teraz podwójnie?! Czy ZUS może zrobic z tym problem?
mi Tez tak wystawia od kiedy jestem na zwolnieniu, mysle, ze kadrowa dzwonilaby jakby cos bylo nie tak, a nikt nie dzwonil

Ja w sumie z wózkiem poszłam trochę za żywioł, znajomi na polecili bebetto że im się sprawdzał i pojechaliśmy pooglądać. Też nam przypadł do gustu. Udało się znaleźć dokładnie taki na olx w super stanie więc cenowo wyszło super a jak się nie sprawdzi to nie będzie żal wymienić :)
Bebetto bardzo mi się podobają ale czytałam o modelu luca zwłaszcza dużo złych opinii i trochę się boję..

Bebetto bardzo mi się podobają ale czytałam o modelu luca zwłaszcza dużo złych opinii i trochę się boję..
Ja kupiłam luca pro używany i wydaje się być spoko :) zobaczymy jak w praktyce ale na pierwszy rzut jest ok, amortyzatory dobre. Wiadomo dla każdego co innego odpowiada. Ja akurat miałam 3 znajome które miały różne modele bebetto i wszystkie były bardzo zadowolone, tylko w internecie jakieś niekoniecznie pochlebne komentarze są na temat tej firmy :)

Ja kupiłam luca pro używany i wydaje się być spoko :) zobaczymy jak w praktyce ale na pierwszy rzut jest ok, amortyzatory dobre. Wiadomo dla każdego co innego odpowiada. Ja akurat miałam 3 znajome które miały różne modele bebetto i wszystkie były bardzo zadowolone, tylko w internecie jakieś niekoniecznie pochlebne komentarze są na temat tej firmy :)
Problem jest taki właśnie, że one mi się podobają ale te opinie mnie przerażają i jednocześnie dziwią bo pamiętam, że jak córka się rodziła w 2017 to bebetto było jedna z bardziej popularnych firm tak samo jak anex.

reklama
Mój kuzyn prowadzi od kilkunastu lat bardzo duży sklep z wózkami i dziś akurat byliśmy u niego pooglądać wózki. Spodobał nam się bebetto nitello i kuzyn bardzo polecał. Fakt że pokazał model z Adamex, który jego zdaniem był trochę lepszy ale mówił ze Bebetto Nitello tylko troszkę odstaje.
No i takim sposobem u nas będzie ten wózeczek

Załączniki

• 720F829E-F5A5-457F-A22F-FAC13376BD20.png
    720F829E-F5A5-457F-A22F-FAC13376BD20.png
    107,9 KB · Wyświetleń: 108
  • 66417C40-F6AC-4223-82DC-D69E0569778C.png
    66417C40-F6AC-4223-82DC-D69E0569778C.png
    84,3 KB · Wyświetleń: 107

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć