Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!!!!Po pierwsze gratuluję wszystkim, którzy mają już swoje dzieciaczki poza brzuszkiemczekamy na resztę
Po drugie ja też należę już do tej pierwszej grupy 03.11 dostałam krwotoku i wylądował na porodówce. 04.11 o 14:54 urodził się mój synek z wagą 3380 i długością 53
GratulacjePo pierwsze gratuluję wszystkim, którzy mają już swoje dzieciaczki poza brzuszkiemczekamy na resztę
Po drugie ja też należę już do tej pierwszej grupy 03.11 dostałam krwotoku i wylądował na porodówce. 04.11 o 14:54 urodził się mój synek z wagą 3380 i długością 53
Ja jestem w tamtym wątku i oczywiście chce tam z wami zostacCześć dziewczyny, dopiero teraz piszę bo głowa cały czas zajęta córcia i dochodze do siebie po cc. Wcześniej gdzieś przewinęło mi się, że nie dacie rady dołączyć do zamkniętej grupy ale już nie mogę tego znaleźć.
Nie wiem dlaczego jest z tym problem, widziałam, że ktoś pisał odnośnie limitu w grupie. Z tego co wiem to nie ma czegos takiego ale w wolnej chwili zrobię czystki i spróbuję wtedy jeszcze raz wysłać link do grupy żebyście się dodały.
Dajcie znać tylko kto chce to zapisze sobie nicki żeby później Wam napisać, że już jest ogarnięty temat
Gratulacje! I obydwie nie doczekałyśmy do naszego terminu
Dla wszystkich pozostałych mam również gratuluję, dużo zdrówka i przespanych nocy życzę!![]()
Też chcę zostać w tamtym wątkuJa jestem w tamtym wątku i oczywiście chce tam z wami zostac![]()
Też bym chciałaCześć dziewczyny, dopiero teraz piszę bo głowa cały czas zajęta córcia i dochodze do siebie po cc. Wcześniej gdzieś przewinęło mi się, że nie dacie rady dołączyć do zamkniętej grupy ale już nie mogę tego znaleźć.
Nie wiem dlaczego jest z tym problem, widziałam, że ktoś pisał odnośnie limitu w grupie. Z tego co wiem to nie ma czegos takiego ale w wolnej chwili zrobię czystki i spróbuję wtedy jeszcze raz wysłać link do grupy żebyście się dodały.
Dajcie znać tylko kto chce to zapisze sobie nicki żeby później Wam napisać, że już jest ogarnięty temat
Dla wszystkich pozostałych mam również gratuluję, dużo zdrówka i przespanych nocy życzę!![]()
ja bym chciała sie zapisac!Cześć dziewczyny, dopiero teraz piszę bo głowa cały czas zajęta córcia i dochodze do siebie po cc. Wcześniej gdzieś przewinęło mi się, że nie dacie rady dołączyć do zamkniętej grupy ale już nie mogę tego znaleźć.