reklama
U nas jest tak samo. Dzisiaj mama przyszła do mnie na pare godziny, żebym przespała się chociaż trochę.Kurczę, u nas czasami są takie dni, że nie ma kiedy zjeść albo się wykąpać, a jak jest chwila to wykorzystuję na sen, a co tu mówić o wyjściu gdzieś...
MiśZielinka
Fanka BB :)
U mnie to samo, dlatego masaż, jacuzzi to jest takie giga marzenieKurczę, u nas czasami są takie dni, że nie ma kiedy zjeść albo się wykąpać, a jak jest chwila to wykorzystuję na sen, a co tu mówić o wyjściu gdzieś...

MiśZielinka
No u Nas też to nie wygląda.. Zła jestem sama na siebie.. Zyje nadzieja, że do wiosny odrosną i będę miała wybaczone bo nikt niestety z mojej twórczości fryzjerskiej zadowolony nie jestTo mój mąż razem z moim tatą testowali nową maszynkę na moim synu. Ciągle nie lapała a jak złapała to od razu na łyso. Wtedy mu jeszcze tak szybko włosy nie rosły. Strasznie to wyglądało.

Unficzka
U mnie to samo, dlatego masaż, jacuzzi to jest takie giga marzenietakie samo jak fryzjer..
A już myślałam, że to ja jestem jakaś nie ogarnięta, nie panuję nas sytuacją albo mam wyjątkowo niegrzeczne dziecko... Wczoraj miałam trzecie (od czasu porodu) z kolei samotne wyjście (pierwsze to ginekolog, drugie odbiór tortu w cukierni koło domu) i byłam na zakupach w supermarkecie, a mąż jeździł z synem po mieście aby ten spał, więc łatwo sobie wyobrazić jak wygląda u nas sytuacja ^^
Tak zupełnie poważnie, zastanawiam się kiedy nadejdzie czas, że będę miała czas na takie właśnie prozaiczne rzeczy jak ogarnięcie się, posprzątanie w mieszkaniu, czy ugotowanie normalnego obiadu.
MiśZielinka
Haha o Kochana. To ja byłam wczoraj dumna z siebie bo zrobiłam obiad dwu daniowy, pranie i zmywanieA już myślałam, że to ja jestem jakaś nie ogarnięta, nie panuję nas sytuacją albo mam wyjątkowo niegrzeczne dziecko... Wczoraj miałam trzecie (od czasu porodu) z kolei samotne wyjście (pierwsze to ginekolog, drugie odbiór tortu w cukierni koło domu) i byłam na zakupach w supermarkecie, a mąż jeździł z synem po mieście aby ten spał, więc łatwo sobie wyobrazić jak wygląda u nas sytuacja ^^
Tak zupełnie poważnie, zastanawiam się kiedy nadejdzie czas, że będę miała czas na takie właśnie prozaiczne rzeczy jak ogarnięcie się, posprzątanie w mieszkaniu, czy ugotowanie normalnego obiadu.

Dziewczyny co używacie do kąpieli i pielęgnacji maluszków? Zauważyłam zaczerwienienie pod pachami u małego

Ja na razie staram się sobie odpuścić i dużo proszę o pomoc. I powoli stawiam sobie cele- dzisiaj pierwsze odwiedziny u przyjaciółki (tylko ja i dziecko), byłam godzinę spóźniona ale uczę się nadal organizacji. I tak cieszy mnie to że się udało wyjśćA już myślałam, że to ja jestem jakaś nie ogarnięta, nie panuję nas sytuacją albo mam wyjątkowo niegrzeczne dziecko... Wczoraj miałam trzecie (od czasu porodu) z kolei samotne wyjście (pierwsze to ginekolog, drugie odbiór tortu w cukierni koło domu) i byłam na zakupach w supermarkecie, a mąż jeździł z synem po mieście aby ten spał, więc łatwo sobie wyobrazić jak wygląda u nas sytuacja ^^
Ja używam emolientu do kąpieli, a pod pachy na zaczerwienienia i małe odparzenia stary sposób - Mąka ziemniaczana. Żadna maść nam nie pomogła na to, a po mące super efekt.Haha o Kochana. To ja byłam wczoraj dumna z siebie bo zrobiłam obiad dwu daniowy, pranie i zmywanie
Dziewczyny co używacie do kąpieli i pielęgnacji maluszków? Zauważyłam zaczerwienienie pod pachami u małego![]()
Juana19
Ciekawe. Tez mamy pachy zaczerwienione. Spróbuje z maka. Nie znałam tego.Ja używam emolientu do kąpieli, a pod pachy na zaczerwienienia i małe odparzenia stary sposób - Mąka ziemniaczana. Żadna maść nam nie pomogła na to, a po mące super efekt.
My dziś zaszalelismy i pojechaliśmy z cała trojka na wizytę w krainie świateł w Chorzowie. W sumie 5 godzinna wycieczka i wróciliśmy po 20stej. Mam nadzieje ze to mi nie zaburzy nocy

W niedziele chrzest. Sylwester po drodze. Dzieje się dzieje.
Odnośnie ogarniania. Cieszmy się z malch rzeczy. Pranie obiad to duże sukcesy
reklama
MiśZielinka
Dziewczyny. Przeszperalam trochę internet. Może wam też się obiło o uszy o zbawiennym działaniu olejku z wiesiołka na odparzenia 
Na jednym z forów mamy sobie chwaliły - smarowanie bezpośrednio lub roztworem po rozcieńczeniu z wodą.
Chyba spróbuję a jak nie to zawsze mogę go wykorzystać na włosy.

Na jednym z forów mamy sobie chwaliły - smarowanie bezpośrednio lub roztworem po rozcieńczeniu z wodą.
Chyba spróbuję a jak nie to zawsze mogę go wykorzystać na włosy.