MiśZielinka
Fanka BB :)
Hipp i gerberA z jakiej firmy kupujesz? Ostatnio gdy byłam w sklepie to był taki duży wybór, że nie umiałam się zdecydować i... nie kupiłam żadnego. Taki słoiczek wystarcza Ci na raz, czy jak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hipp i gerberA z jakiej firmy kupujesz? Ostatnio gdy byłam w sklepie to był taki duży wybór, że nie umiałam się zdecydować i... nie kupiłam żadnego. Taki słoiczek wystarcza Ci na raz, czy jak?
Mleko normalnie i ok południa jeden owoc lib warzywo żeby móc obserwować do wieczora czy nie wystąpi jakaś reakcja alergicznaJa jeszcze nie zaczęłam rozszerzac diety i trochę się obawiam tego jak to zrobić.. No dajecie w jeden dzień przez cały dzień marchewke i mleko czy jak?
Mój najpierw też tylko podnosił nogi do kąta prostego z podłożem i trzymał je rączkami. Pewnego dnia sam odkrył, że nogi mogą iść jeszcze dalej, wprost do buzi. Nie było w tym mojej ingerencji. A z tym podnoszeniem głowy z pozycji leżącej na plecach to po prostu wygląda to bardzo nienaturalnie ale może rzeczywiście nie ma w tym nic złego.A coś w tym złego że podnosi główkę jak leży na plecach? Mój też tak robi.
Stopy sam wkłada do buzi czy mu troszke pomagałaś? Mój narazie tylko je trzyma.
Dziękuję za odpowiedź, trochę mnie to uspokoiło, na razie zupełnie nie próbuje z nim siadać. No to jeszcze jest czasCzytałam ze w tym wieku nie jest to nieprawidłowością, raczej przejdzie a teraz odkryl ze da się unieść głowę będzie próbował wyżej az do siadu. Najważniejsze nie pomagać nie podciągać do siadu![]()
Skoro ani pediatra ani ortopeda nie zgłosili zastrzeżeń to może nie ma w tym nic złego, choć w moim odczuciu wygląda to na nieprawidłowość. Mój wczoraj zaczął działać z tą głową i pewnie też zgłoszę ten fakt pediatrze ale chyba przy szczepieniu w maju dopieroMoja corka ma to samo, mowilam pediatrze i ortopedzie na kontroli bioderek to nie zareagowali na to
Mi tak samo lecą włosy. Do tego jeszcze mały ciągnie i wyrywa. Ja stosuje elevit rano i wieczorem dha dla mamy.Dziewczyny stosujecie jakieś suplementy? Co można przy KP brać? Włosy mi lecą garściami.. Już myślałam że nie będą wypadać bo takie gęste piękne się w ciąży zrobiły i ten piękny stan utrzymywał się prawie aż do chwili obecnej po czym prysł jak banka.. Dramat.. Zostanę chyba łysa![]()