Ja leję prosto na plamę różowym vanishem i potem dobrze płuczę, w 90% przypadków ładnie schodzi, ale są takie ubranka gdzie za nic nie chce puścić.Dziewczyny sposoby na plamy po marchewce?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja leję prosto na plamę różowym vanishem i potem dobrze płuczę, w 90% przypadków ładnie schodzi, ale są takie ubranka gdzie za nic nie chce puścić.Dziewczyny sposoby na plamy po marchewce?
Moja na lovele uczulona. Teraz pierzemy w jelpie - proszek i płyn do płukania. Ja nie ryzykuje zapachowymi płynami, bo moja ma baaaardzo wrażliwa skórę.A ogólnie w czym robicie pranie? My mieliśmy płyń do prania Lovely i płyn do płukania lenor sensitiv, ale zapach już mi się znudził![]()
Jeśli chodzi o bidon mamy bboxa i załapał. 03 skończył pół roku, jest na butli i się zastanawiałam czy ogarnie ta rurkę a tu mile zaskoczenie.. Załapal i pije jak szalony. Jeśli chodzi o bidony wogole to ja polecam bbx bo są jednak dostosowane z przepływem do wieku dziecka.
Polecam .. Czasem warto zacisnąć zęby i spełnić marzenia tylko najpierw dobry doradca finansowy.Wierzę co do tych cen, a ja wolałabym mieszkać gdziekolwiek indziej, byle we troje i prowadzić życie jak normalna rodzina, a nie tak, jak teraz![]()
Mój tez najpierw nie ogarniał. Nie było tak że złapał na dzień dobry. Najpierw jak mu dałam bbx ro go gryzł jak gryzak, potem lizał, ale nie poddawałam się i podawałam mu cały czas.. Aż w końcu raz złapał jakos kącikiem ust i zaciągnął, aż mu się wszystko wylało. Potem drugi raz, trzeci, czwarty i teraz pije cały czas.. Więc może to kwestia "dostawiania" jak do cycaA ja jak pierwszy raz podałam bbox to w ogóle nie chciał rurki do buzi wziąć, teraz weźmie ale nie umie z tego pić, tylko w ustach trzyma... Nie mam pomysłu jak mu wytłumaczyć, pokazywałam na sobie, ale nie ogarnął![]()