Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, jak wygląda usg brzuszka u niemowlakow? Na plecach, na boku? Ile to trwa? Idziemy w czwartek pierwszy raz i nie wyobrażam sobie tego. Synek nawet minuty nie wytrzyma w jednej pozycjiNawet ostatnio na szczepieniu nie dał się zmierzyć metrem.
Jak tam u was dziewczyny? Trochę lepsze nastroje? U nas wczoraj skończone 8 mc. Obecnie jest nie do zatrzymania, ale wolę ten etap niż leżenie no kednak humor ma duuuużo lepszy![]()
Z moim to samo. Non stop grzebie mi w doniczkach, a to duże rośliny-drzewka i nie mam możliwości postawić ich wyżej czy gdzie indziej. Mówię nie wolno, zatrzyma się, a za chwilę pac! i już garstka ziemi jest rozcierana po podłodzeRozumie też kiedy mówię, że nie wolno i wtedy robi to czego nie wolno jeszce częściej. Ogólnie wszystkie zabawki poszły w kąt, teraz ciekawsze jest zwiedzanie mieszkania i brojenie
![]()
Z moim to samo. Non stop grzebie mi w doniczkach, a to duże rośliny-drzewka i nie mam możliwości postawić ich wyżej czy gdzie indziej. Mówię nie wolno, zatrzyma się, a za chwilę pac! i już garstka ziemi jest rozcierana po podłodzeAlbo bawi się klapką od kosza na śmieci, przewraca go
Zabawki też jakby nudne, wczoraj siedział z 20 min i otwierał i zamykał szafkę
spostrzegł także, że drzwi od szafy można suwać
muszę jakieś zabezpieczenie wymyślić, bo o rozjechane paluszki nie będzie trudno.
U mnie masakra, meza polamalo, i sa momenty,ze czuje sie jakbym miala nie dwoje a troje dzieciJak tam u was dziewczyny? Trochę lepsze nastroje? U nas wczoraj skończone 8 mc. Obecnie jest nie do zatrzymania, ale wolę ten etap niż leżenie no kednak humor ma duuuużo lepszy![]()
U nas od wczoraj bramka funkcjonuje. A do tego nusimy jakoś zabezpieczyć wejście na górę,bo mamy w mieszkaniu schody i dzisiaj zrozumiał, że można się na nich wspinać...
A nie jest jej gorąco w nocy? Mój synek też kiepsko spał jak było ciepło, też ciągle kwękał przez sen i się rzucał. Pomogło rozebranie do samej pieluchy. I o ile wcześniej nie przykrywał się, a ja po nos i mi dziwnie było, tak teraz to już w ogóle mi dziwnie jak ja przykryta, a mały leży obok prawie goły i każda próba przykrycia kołdra kończy się rozkopaniem góra 5 minut poMoja Ala ma tragiczne noce, budzi sie z krzykiem chyba co 15 minut. Zebow nie ma, w dzien dwie drzemki. W nocy dostaje na kolacje butelke i raz w nocy i jest cyc w razie potrzeby, tylko teraz to tak wyglada, ze moglabym go nie chowc![]()
Ja też pytałam fizjo o wstawanie bo u nas też mała podciąga się i wstaje przy wszystkim i też powiedziała to samo że pozwalać ale nie przyspieszaćU mnie masakra, meza polamalo, i sa momenty,ze czuje sie jakbym miala nie dwoje a troje dziecidoszly mi zakupy i ogarniecie przydomowego ogrodka i chyba jak maz wydorzeje, to ja dzien bede lezala, zeby odpoczac.
Moja Ala ma tragiczne noce, budzi sie z krzykiem chyba co 15 minut. Zebow nie ma, w dzien dwie drzemki. W nocy dostaje na kolacje butelke i raz w nocy i jest cyc w razie potrzeby, tylko teraz to tak wyglada, ze moglabym go nie chowc
Ala chce wszedzie wstawac i chodzic, bylismy u ortopedy i mowil, zeby pozwalac ale samemu nic nie przyspieszac, mam nadzieje, ze nie przyspieszam