reklama

Mag...
Fanka BB :)
tak ja do miesiączki i 2 dni po czułam bóle jak na okres teraz minęłoPowiem Ci, że sen był lekko straszny bo myślałam, że już nigdy z tego zęba nie wyjdę
Ja mam jeszcze takie pytanie na poważnie. Przed dniem spodziewane miesiączki i kiedy nie przychodziła przez dwa dni dość mocno czułam ból podbrzusza. Teraz się to uspokoiło. Macie podobnie?
Jotka_
Mnie wogole nie boli i nie bolaloPowiem Ci, że sen był lekko straszny bo myślałam, że już nigdy z tego zęba nie wyjdę
Ja mam jeszcze takie pytanie na poważnie. Przed dniem spodziewane miesiączki i kiedy nie przychodziła przez dwa dni dość mocno czułam ból podbrzusza. Teraz się to uspokoiło. Macie podobnie?

Patka77
Tak, ja kilka dni przed miesiączką czułam takie kłucie. Teraz już mniejPowiem Ci, że sen był lekko straszny bo myślałam, że już nigdy z tego zęba nie wyjdę
Patka77
Co dobrego gotujesz?Ja już Was dzisiaj nie nadrabiam.... To nie jest mój dzień hahah
rossig
Kolezanka rodziła parę miesięcy temu i dali ją na nowy blok. Jak tylko są miejsca to tam dają pacjentówPowaznie chcesz rodzic w Bytomiu? Ja tam widzialam np tzw. "Trójkę" to tam jest czysta komuna. Bo w tej nowej klinice to nie wiem czy da sie wkrecic na porod.
 a już tym bardziej jak się tam ma lekarza prowadzącego
 a już tym bardziej jak się tam ma lekarza prowadzącego Ja też Rozważam Bytom

Największym atutem tego szpitala jest to, że mają 3 stopień referencyjnosci więc personel bardzo doświadczony w powikłaniach, zagrożeniach itp
Oprócz Warszawy ten szpital jako jedyny w Polsce robi np operację rozszczepu kręgosłupa w łonie matki. Więc mają wybitnych specjalistów

Na prywatny wątek nie można wejśćno trochę lipa że każdy może wejść i poczytaćja tam ogarniam byłam. Na psrentingu i tam przenioslysmy się na fb jest nas aż 7
?

Tylko osoby, które wskaże admin mają dostęp

Hmm było Was tylko 7. No ale pewnie grupa się rozpadła. I te 7 osób to były osoby z parentingu.
A mi właśnie o to chodzi, że nie chciałabym żeby grupa się rozpadła
W Bytomiu są dwa oddziały porodówki. Jeden komuna. Drugi po kapitalnym remoncieMój lekarz prowadzący pracuje w Bytomiu w szpitalu, mówił że generalnie poleca ale żebym się zastanowiła czy zależy mi na zewnatrzoponowym, bo nie wykonują. Nie byłam tam fizycznie, więc jeśli masz doświadczenie z autopsji to się kłócić nie będę, ale czytałam że zrobili tam jakiś konkretny remont i mają III stopień referencyjności, intensywną terapię noworodka, neonatologię i w ogóle bajery
 jak się ma lekarza prowadzącego z Bytomia to trafia się na ten blok super po remoncie
 jak się ma lekarza prowadzącego z Bytomia to trafia się na ten blok super po remoncie  Niestety zawsze jest ryzyko, że może nie być miejsca i dadzą z musu na ten stary blok. Ale na to nic da się poradzić. Można zaplanować poród w super wypasionym szpitalu Katowickim, a w dzień porodu się dowiedzieć, że nie przyjmą bo brak miejsc
 Niestety zawsze jest ryzyko, że może nie być miejsca i dadzą z musu na ten stary blok. Ale na to nic da się poradzić. Można zaplanować poród w super wypasionym szpitalu Katowickim, a w dzień porodu się dowiedzieć, że nie przyjmą bo brak miejsc 
Ja to samo. Jednak na fejsie są prawdziwe dane - imię, nazwisko, adres pracodawcy, zdjęcia i wszystkoDla mnie prywatna też spoko, z tym że sporo nas ślzaczek i chyba się boję że kogoś z pracy spotkam a narazie się ukrywam [emoji38]

Więc można mieć przypał, a na forum się jest anonimowym
 taka jest idea forum
 taka jest idea forum  
 Grupy z miesiącami przyszłych mam są od zawsze na fejsie więc nie rozumiem idei pisania na forum i przechodzenia na fejsa

Mag...
haha teraz już nic dobrego... Spaliłam łazankiCo dobrego gotujesz?
 do której mi najbliżej? Wpadam na obiad
 do której mi najbliżej? Wpadam na obiadMag...
nieee tylko 7 nas było i wszystkie przenioslysmy się na fb interaz piszemy na fb. Na Listopadowych mamach.Kolezanka rodziła parę miesięcy temu i dali ją na nowy blok. Jak tylko są miejsca to tam dają pacjentówa już tym bardziej jak się tam ma lekarza prowadzącego

Ja też Rozważam Bytom
Największym atutem tego szpitala jest to, że mają 3 stopień referencyjnosci więc personel bardzo doświadczony w powikłaniach, zagrożeniach itp
Oprócz Warszawy ten szpital jako jedyny w Polsce robi np operację rozszczepu kręgosłupa w łonie matki. Więc mają wybitnych specjalistów
Na prywatny wątek nie można wejść
Hmm było Was tylko 7. No ale pewnie grupa się rozpadła. I te 7 osób to były osoby z parentingu.
W Bytomiu są dwa oddziały porodówki. Jeden komuna. Drugi po kapitalnym remonciejak się ma lekarza prowadzącego z Bytomia to trafia się na ten blok super po remoncie
Niestety zawsze jest ryzyko, że może nie być miejsca i dadzą z musu na ten stary blok. Ale na to nic da się poradzić. Można zaplanować poród w super wypasionym szpitalu Katowickim, a w dzień porodu się dowiedzieć, że nie przyjmą bo brak miejsc
Ja to samo. Jednak na fejsie są prawdziwe dane - imię, nazwisko, adres pracodawcy, zdjęcia i wszystko
Więc można mieć przypał, a na forum się jest anonimowymtaka jest idea forum

Grupy z miesiącami przyszłych mam są od zawsze na fejsie więc nie rozumiem idei pisania na forum i przechodzenia na fejsa
Mag...
tylko taka grupa jest tam. Prywatna a nie po 400 tys osób.Kolezanka rodziła parę miesięcy temu i dali ją na nowy blok. Jak tylko są miejsca to tam dają pacjentówa już tym bardziej jak się tam ma lekarza prowadzącego

Ja też Rozważam Bytom
Na prywatny wątek nie można wejść
W Bytomiu są dwa oddziały porodówki. Jeden komuna. Drugi po kapitalnym remonciejak się ma lekarza prowadzącego z Bytomia to trafia się na ten blok super po remoncie
Ja to samo. Jednak na fejsie są prawdziwe dane - imię, nazwisko, adres pracodawcy, zdjęcia i wszystko
Więc można mieć przypał, a na forum się jest anonimowymtaka jest idea forum

reklama

Emilcia88
Mnie zaczęło boleć podbrzusze tydzień później po planowanej dacie miesiączki. I tak pobolewa, czasem zakluje do dziś ( w poniedziałek mina 2 tyg od braku miesiączki ) zaczynam się tym trochę stresować bo czytam że u was takich dolegliwości nie było albo szybko ustałyPowiem Ci, że sen był lekko straszny bo myślałam, że już nigdy z tego zęba nie wyjdę