Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też. Nie cierpię tego czasu listopad- luty. Mam jakąś depresję i niemoc. I trochę się obawiam, co to będzie w tym roku. Jedna córka urodzona w końcówce zimy, druga w środku lata. I zawsze tak jakoś ciepło już było. A teraz trzeba będzie kombinować, żeby trochę słońca złapać. Ale w sumie ciąża na wiosnę i lato też może być miłaJuz się wiosny doczekać nie mogę. Jak słonko zaświeci to zaraz mam lepsze samopoczucie [emoji221]
Dzis wykorzystuje mojego. Ja sobie odpoczywam a on sprząta [emoji16] Jakas dziś śpiąca jestem.
No właśnie nie mam wady, oka też nie miałam ściśniętego bo już chwilę bylam obudzona jak mi się tak podziało.hej może miałaś to oko przycisniete do poduszki ja zaraz po wstaniu nawet jak założę okulary wszystko widzę rozmawazme dopiero po chwili wraca do normy. Masz wadę wzroku czy coś?
No to super - ważne że apetyt wracaKurde dziewczyny jest Was już tyle, że nie ogarniam towarzystwa[emoji1787]
@nimitii @Mag @Krakowianka89 jak się dzisiaj czujecie?
Ja o dziwo bardzo dobrze
O widzisz, już wiem co mi mąż kupi w aptece dzisiajJa mam tak czasem ale jest to spowodowane ciśnieniem w oku bądź przesuszonym okiem . Ja mam z tym problem i kilka razy dziennie muszę kropić kroplami ja mam Hyal- Drop bez recepty są w rossmanie nawet. Fajnie nawilżają i mam spokój.
Właśnie miałam pytać jak mąż zareagowałOj trochę wam współczuje i zazdroszczę z tymi objawami . Ja narazie dalej nie mam . Troszkę bez energi jestem i może faktycznie szybciej się mecze . Mąż poinformowany Że. Będzie tata ogromnie się cieszy a wczoraj w pracy liderka się domyśliła gdy ja poprosiłam o dwa dni wolnego od razu podeszła i mówi no to mały karolek chyba będzie![]()
Mnie czasami boli, zazwyczaj rano.Dziewczyny czy którąś z Was boli głowa?Od tygodnia cmi mnie codziennie
![]()
Na spokojnie. Chyba w ubiegłym tygodniu pisałam o podobnej sytuacji u siebie. W tedy beta wynosiła 145. Kilka kropel na papierze i trwało to z 10 min. Położyłam się i odpoczęłam. Po chwili już nic nie było.Hej dziewczynyponowilam dziś betę - wynosi 470 ( w środę było 90 więc to chyba dobrze ) ale po sikaniu na papierze zauważyłam plamkę krwi - ja wiem może z 2 na 3 cm. Zdaje sobie sprawę że to nie musi być nic złego ale jakoś tak.. brzuch mnie wciąż ciągnie, głównie prawy jajnik ... Mam mieszanie uczucia co do tego wszystkiego