Ruda1993
Fanka BB :)
Ja tez mam duże piersi, u mnie sportowy jest na 1. MiejscuJa chodzę ciągle w zwykłym sportowym bo nie daje rady w normalnymprzy rozmiarze 85 E jest porażka jak bardzo bolą
bo też swoje ważą :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam duże piersi, u mnie sportowy jest na 1. MiejscuJa chodzę ciągle w zwykłym sportowym bo nie daje rady w normalnymprzy rozmiarze 85 E jest porażka jak bardzo bolą
bo też swoje ważą :/
Moje chyba są trochę większe, ale to minimalnie, bardzo się cieszę !To ja mam odwrotnie. Niby mnie nie bola, ale jak zdejme stanik to taka ulga. Nie czuje zeby byl za maly ani nic, ale jednak lepiej bez.
A tak serio to po roku pracy z domu to widze ze moje obnizyly loty i oblalabym test olowka![]()
He he unosisz piers, wkladasz pod nia olowek i puszczasz. Jak olowek spadnie zdalasCo to jest test ołówka?![]()
Naprawdę?wiecie że jest coś takiego jak śmiertelna dawka teiny. Taka herbata może być dużo gorsza niż kawa
O tak. Musze sobie kupić nowy tylko większyJa tez mam duże piersi, u mnie sportowy jest na 1. Miejscu![]()
Kurde zazdroszcze Ci tego kocyka i kanapy ja sobie poleze dopiero w niedziele trochejeszcze dwa dni pracy a w sobote musze u dziadków posprzątać ,to juz takie porzadki przed swietami.. okna pomyć szafki kuchenne w srodku .. znowu się narobię [emoji23][emoji1787]
Mam tak samo. Czuje głód, ale jak pomyśle o jedzeniu to wracają mdłości i tak w kółko. Do tego doszła bezsenność. Co dziennie jak w zegarku budze się o 2 w nocy na siku i pozniej nie moge zasnąc z powrotem.Ja się witam 6+4za równo tydzień mam w końcu wizytę. Oszlaje do tego czasu
też mi cmi w głowie. Niby jestem głodna ale jak otwieram lodówkę to muszę ją od razu zamknąć
puki co kawka wchodzi bez problemu. Od wczoraj wieczora nie biore No - spy i jakoś nie ma żadnej różnicy. Ale mam dziś teleporade z ginem to dopytam co do i jak. Jedynie to dziś strasznie czuje lewy jajnik. Nie wiem czy to od tego wczorajszego kichnięcia czy się tam ładnie wszystko rozciąga. Cycki bolą ciągle tak samo mocno
zmęczona i śpiąca non stop, jedynie te nudności i mdłości są jakieś dziwne. Raz są, raz nie.