Emilcia88
Fanka BB :)
Mi wyszedł między 23 a 25 ale doktorek mi powiedział że na następnej wizycie mi określi na 100 procentAh i z tego wszystkiego zapomniałamdzisiaj 6 tydzień i 2 dzień. Czy ktoś też termin na 23 listopad?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wyszedł między 23 a 25 ale doktorek mi powiedział że na następnej wizycie mi określi na 100 procentAh i z tego wszystkiego zapomniałamdzisiaj 6 tydzień i 2 dzień. Czy ktoś też termin na 23 listopad?
Strasznie mi przykroHej.
Dziewczyny nie wiem czy mnie pamietacie jeszcze. Pisalam na poczatku, potem zamilklam bo dlugo nie bilo serduszko, caly czas plamiłam. Wkoncu uslyszalam to upragnione serduszko, przestalam plamic...
A wczoraj nasz Aniolek poszybowal do nieba.
Dbajcie o siebie dziewczyny, cieszcie sie każdym dniem w ciazy, celebrujcie te piekne chwile.
Trzymam za Was mocno kciuki[emoji3590]
łącze się w bolu. U mnie kryzys przychodzi po obiedzie a największe mdłości mam na noc masakra....Wszystkim wizytującym dzisiaj życzę spokoju i dobrych informacji!
@Amaleta daj jej szansę. Może okaże się naprawdę fajna położnadaj znać po wizycie.
Ja dzisiaj 6+2. Praca z domu więc mam nadzieje, że dzień będzie spokojniejszy i wieczorem będę miała siłę na cokolwiek. Wczoraj miałam straszny wieczór... Mówi się o porannych miłościach, a ja mam wieczorne...
Staraj się oddychać głęboko przeponowo i powoli. Nie możemy brac lekow na uspokojenie wiec trzeba ratować sie czym popadnieMatko jeszcze kilka minut ale z tego stresu nie daje rady normalnie, nei wiem dlaczego tak reaguje![]()
Hej, fajnie, że dołączyłaśAh i z tego wszystkiego zapomniałamdzisiaj 6 tydzień i 2 dzień. Czy ktoś też termin na 23 listopad?
Tak to temat dość kontrowersyjnyDokladnie, mało kiedy spotykam kogoś kto ma podobne podejście, na np rozumiem że szczepionki sa potrzebne ale nie wszytskie, niektóre wirusy tak szybko mutują że szczepionka niestety ale nie zapewnia odpowiedniej ochorny, a wprowadza w organizm obce wirusowe geny.
Nie jestem antyzczepionkowcem, poprostu uważam że niektore rzeczy sa tylko to po żeby na nas zarobić. Nie mówiąc już o tym że szczepionka na covid powstała w mega szybkim tempie i tak naprawde jej skutków długofalowych nie zna nikt [emoji2368]
Ale mam królika doświadczalnego z rodzinki mój brat który pracuje w służbie zdrowia sie zaszczepił [emoji51] z tym że dzieci już ma i nie planuje wiecej pod żadnym pozorem więc bezpłodność mu nawet by spasowala [emoji28]
Dużo zdrówka !!❤Hej.
Dziewczyny nie wiem czy mnie pamietacie jeszcze. Pisalam na poczatku, potem zamilklam bo dlugo nie bilo serduszko, caly czas plamiłam. Wkoncu uslyszalam to upragnione serduszko, przestalam plamic...
A wczoraj nasz Aniolek poszybowal do nieba.
Dbajcie o siebie dziewczyny, cieszcie sie każdym dniem w ciazy, celebrujcie te piekne chwile.
Trzymam za Was mocno kciuki[emoji3590]
Tak to temat dość kontrowersyjnynie wiem może jesteś, ale jak nie to polecam grupę na fejsie szczepienia aspekty prawne. Moim zdaniem to skarbnica wiedzy. Staram się nie oceniać nikogo bo jedni maja przypadki ze ktoś nie zaszczepił i problemy inni ze zaszczepił i tez powikłania...każdy decyduje według własnego sumienia.
ojej ja nie chce się wypowiadać bo to ciężkie i kontrowersyjne tematy podobnie jak z polityką czy karmieniem piersią albo mlekiem modyfikowanym.
Myślę podobnie jak Wy dziewczyny. Oczywiście szczepienie moje dziecko na zalecane szczepionki ale na nic dodatkowego nie mam zamiaru. Liczę że nikt nas nie zmusi do szczepienia na covid. Dla mnie to będzie tak mutowalo coś w podbie do grupy czy pneumokokow. Szczepimy się na dana grupę a tych wirusów przez te mutacje jest multum.
Koncerny farmaceutyczne to jeden wielki gang mafia który zarabia na nieszczęściu innych.
Popatrzcie ile jest przychodni placowek leczenia bólu. Po co to od kiedy bol to choroba to objaw i trzeba szukać przyczyny... (Nie mówię tu o hospicjum czy leczeniu paliatywnym to zupełnie coś innego)
Już więcej się nie wypowiadam nie chce niepotrzebnego zamieszania jak cośszanuję zdanie każdej z nas
![]()