reklama

Listopadowe mamy 2021

My to samo, 14 lat przerywany działał a tu zonk. 😂 A tyle razy słyszałam że to żadna antykoncepcja . A tyle się naczytałam że kobietom to trudno po 30 zajść w ciążę, a po 35 roku życia to ze 30 procent szans.
Mąż kica z radości.
Ja jestem po dwóch CC, syn ma autyzm. Boję się kolejnego niepełnosprawnego dziecka.
trzymam ciuki, zeby malenstwo bylo zdrowe

reklama
Witam się w 9w0d 😉 dzisiaj samopoczucie do bani. Leje mi się z nosa jak woda z kranu 😔 ogólnie to mam mały szpital w domu. Najgorsze jest to że nic nie mogę sobie zaaplikować w nosa tylko przeczekać 😔. Z objawów zostały mi tylko bolące piersi. Mdłości chyba odeszły w siną dal.....
Powodzenia wszystkim wizytującym.
Ja wizyta 20.04 a prenatalne 30.04 (12w1d).

Mój ma Aspergera ale w lekkim stopniu.
My to samo, 14 lat przerywany działał a tu zonk. [emoji23] A tyle razy słyszałam że to żadna antykoncepcja . A tyle się naczytałam że kobietom to trudno po 30 zajść w ciążę, a po 35 roku życia to ze 30 procent szans.
Mąż kica z radości.
Ja jestem po dwóch CC, syn ma autyzm. Boję się kolejnego niepełnosprawnego dziecka.

Witam się w 9w0d 😉 dzisiaj samopoczucie do bani. Leje mi się z nosa jak woda z kranu 😔 ogólnie to mam mały szpital w domu. Najgorsze jest to że nic nie mogę sobie zaaplikować w nosa tylko przeczekać 😔. Z objawów zostały mi tylko bolące piersi. Mdłości chyba odeszły w siną dal.....
Powodzenia wszystkim wizytującym.
Ja wizyta 20.04 a prenatalne 30.04 (12w1d).
poproś w aptece o *spam* do nosa ja brałam w tamtym tygodniu bo grupę miałam tabletki na gardło i syrop i pomogło to jest na naturalnych składnikach :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry