Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo witaj mamy termin blisko siebie ja na 20Cześć dziewczyny, jestem tu nowa
Termin porodu mam na 19.11.2021. Jest to moja pierwsza ,długo wyczekiwana ciąża.
Fajnje że jest takie forum i to jak bardzo aktywne![]()
Ja 12+5 i nadal mnie mecza, ale mam wrażenie że trochę mniej intensywnie od dwóch dni, więc jest nadziejaJa dzis 11+2, ciągle czekam aż w końcu te okropne mdlosci ustaną, meczy mnie to bardzo.
W pierwszej ciąży nie wiedziałam co to dolegliwości ciążowe, ta ciąża jest zupełnie inna..
Za 5 dni badania prenatalne. Juz bym chciała mieć je za sobą.
A moze lekarz mogłby Tobie wypisać inna postac progesteronu ? Podobno dopochwowe lepiej się wchłaniają.Matko przepraszam dziewczyny ale poprostu u mnie ciężko jest. Dzisiaj jestem 8+5.od 8mego tygodnia mam brązowe uplawy? W 8tc byłam u mojej lekarki i niby wszystko wporzadku ale brudzenie jest. Biorę Duphaston, accard 150 i powinnam brać luteine 2x1 pod język ale ze względu na wymioty biorę raz bo nie daje rady.. Nadal mam te uplawy i zastanawiam sie czy nie pójść jeszcze skonsultować się do jakiegoś lekarzajest mi tak smutno i ciężko, że nie daje rady nawet uzupełniać tu zaległości.. Termin na 23. 11 karta ciąży założona.. Co sądzicie?
Moim zdaniem nie zaszkodzi skonsultować to jeszcze z innym lekarzem lub jeszcze raz skonsultować się ze swoim jeśli się nie poprawi. Będziesz wtedy pewniejsza.Matko przepraszam dziewczyny ale poprostu u mnie ciężko jest. Dzisiaj jestem 8+5.od 8mego tygodnia mam brązowe uplawy? W 8tc byłam u mojej lekarki i niby wszystko wporzadku ale brudzenie jest. Biorę Duphaston, accard 150 i powinnam brać luteine 2x1 pod język ale ze względu na wymioty biorę raz bo nie daje rady.. Nadal mam te uplawy i zastanawiam sie czy nie pójść jeszcze skonsultować się do jakiegoś lekarzajest mi tak smutno i ciężko, że nie daje rady nawet uzupełniać tu zaległości.. Termin na 23. 11 karta ciąży założona.. Co sądzicie?