Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperDziewczyny, tak informacyjnie, jeśli któraś planuje badanie NIFTY, wyniki są mega szybko, miałam pobranie krwi 14.04 (środa) a dzis tj. 19.04 (poniedzialek) juz miałam wynik na mailu.
Wow. Mega szybko! Mam nadzieje ze WsZysrko wyszło ci superDziewczyny, tak informacyjnie, jeśli któraś planuje badanie NIFTY, wyniki są mega szybko, miałam pobranie krwi 14.04 (środa) a dzis tj. 19.04 (poniedzialek) juz miałam wynik na mailu.
13 tydzień skończony to koniec pierwszego trymestruDziewczyny, od którego tygodnia jest drugi trymestr? Sorry za pytanie, ale ja już zgłupiałam. Od 13 skończonego czy jak ?
Czyli jeszcze półtora tygodnia u mnie bo teraz jest 11+313 tydzień skończony to koniec pierwszego trymestrunie ma głupich pytań
![]()
Tez nastawiałam się na min.2 tygodnie czekania, a tu nagle mail ze wyniki są już dostepneWow. Mega szybko! Mam nadzieje ze WsZysrko wyszło ci super
Ja idę jutro oddać krew i nastawiam się na 3 tygodnie czekania. Może się zaskoczę
A gdzie mieszkasz gdzie robiłaś?
Super cieszę się z wynikówTez nastawiałam się na min.2 tygodnie czekania, a tu nagle mail ze wyniki są już dostepnebyła info ze 16.04 moja probka dotarła do Chin (14.04 pobranie krwi), a 19.04 byl wynik.
Ja skorzystałam z opcji mobilnej pielęgniarki, przyjechała do domu, pobrała mi krew, zapakowała to, a po chwili zjawił się kurier i to zabral;D mieszkam w Trójmieście.
Wyniki są bardzo dobre, no i znam płec![]()
Idziemy równoCzyli jeszcze półtora tygodnia u mnie bo teraz jest 11+3![]()