• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, tak informacyjnie, jeśli któraś planuje badanie NIFTY, wyniki są mega szybko, miałam pobranie krwi 14.04 (środa) a dzis tj. 19.04 (poniedzialek) juz miałam wynik na mailu.
Wow. Mega szybko! Mam nadzieje ze WsZysrko wyszło ci super :)
Ja idę jutro oddać krew i nastawiam się na 3 tygodnie czekania. Może się zaskoczę :)
A gdzie mieszkasz gdzie robiłaś?

Wow. Mega szybko! Mam nadzieje ze WsZysrko wyszło ci super :)
Ja idę jutro oddać krew i nastawiam się na 3 tygodnie czekania. Może się zaskoczę :)
A gdzie mieszkasz gdzie robiłaś?
Tez nastawiałam się na min.2 tygodnie czekania, a tu nagle mail ze wyniki są już dostepne:) była info ze 16.04 moja probka dotarła do Chin (14.04 pobranie krwi), a 19.04 byl wynik.
Ja skorzystałam z opcji mobilnej pielęgniarki, przyjechała do domu, pobrała mi krew, zapakowała to, a po chwili zjawił się kurier i to zabral;D mieszkam w Trójmieście.
Wyniki są bardzo dobre, no i znam płec:)

Super c
Tez nastawiałam się na min.2 tygodnie czekania, a tu nagle mail ze wyniki są już dostepne:) była info ze 16.04 moja probka dotarła do Chin (14.04 pobranie krwi), a 19.04 byl wynik.
Ja skorzystałam z opcji mobilnej pielęgniarki, przyjechała do domu, pobrała mi krew, zapakowała to, a po chwili zjawił się kurier i to zabral;D mieszkam w Trójmieście.
Wyniki są bardzo dobre, no i znam płec:)
Super cieszę się z wyników :))) zobaczymy czy tez mnie tak miło zaskoczy termin :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry