Ja.mama
Fanka BB :)
A nie jesteś w 16? 15 powinnaś chyba mieć już skończony jak tak...Przepraszam ale chyba nie ogarniam jestem w 15 tygodniu i termin mam na 12.11To wogole możliwe
Ja jestem w 15 (dokladnie 14+2), a mam termin na 21.11
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie jesteś w 16? 15 powinnaś chyba mieć już skończony jak tak...Przepraszam ale chyba nie ogarniam jestem w 15 tygodniu i termin mam na 12.11To wogole możliwe
ja mam termin na 14 1 a jestem w 15 +1Przepraszam ale chyba nie ogarniam jestem w 15 tygodniu i termin mam na 12.11To wogole możliwe
Tez biorę ten zestaw z ForMeds po przekopaniu internetów doszłam do wniosku ze to najlepsze co znalazłam.Magnez ogólnie biorę od jakiegoś miesiąca.
Tak, biorę dużo witamin...ale ja ogólnie biorę zawsze dużo witamin, tylko one są dopasowane przez lekarza, który leczy głównie suplementami i dobiera je też w zależności od wyników krwi.
W tym momencie mam tak:
- Prenacaps Multi 2 (ForMeds) - to jest zestaw witamin z folianami i żelazem
- DHA z EPA (ForMeds)
- probiotyki dla kobiet w ciąży (Garden of Life) te są bardzo dobre ale drogie, więc stwierdziłam, że jak je skończę, to zmienię na inną firmę
- wit C (Puritans Pride) 2000 dziennie
- No i magnez
Dodatkowo dziś lekarz kazał jeszcze dokupić lecytynę i wapń.
Też przeglądałam dużo firm i stwierdziłam, że ForMeds jest najlepszy. Brałam to już też jako przygotowanie do ciąży, bo mają i taki zestaw.Tez biorę ten zestaw z ForMeds po przekopaniu internetów doszłam do wniosku ze to najlepsze co znalazłam.
Witamne C biore z allines z acerollą 4000 tys dziennie.
Aspargin, probiotyk ale taki jakis zwykły musze poszukac czegoś lepszego, Duphaston, Acard
Garść tabletek codziennie :/ Ten duphaston chyba mi juz odstawi na kolejnej wizycie. Ale mam dość łykania tego :/
3x1A ile tego duphastonu bierzesz?
Ja biorę 2x2. Ja tez jakos sie nie pale zeby go odstawić, trochę nawet obawiam ale podobno progesteron produkuje juz łożysko tylko nie wiem co w sytuacji jesli produkuje nie odpowiednią ilosc bo tak chyba tez moze byc.3x1
A Ty?
Dużo kobiet inaczej liczy. Jak się idzie do ginekologa czy szpitala liczą się tylko tygodnie skończone czyli ja będąc teraz 15 +3 jestem w 15 tyg. Właściwie dziecko ma 15 tygodni. Inni powiedzą mi że jestem w 16 tyg. Ja liczę jak lekarz, bo w sumie jak mówię o swoim synu to stwierdzam że ma 3 lata, a nie że jest w 4 roku życia.Przepraszam ale chyba nie ogarniam jestem w 15 tygodniu i termin mam na 12.11To wogole możliwe
To ten sam termin co jaMam tak samo od kilku dni. Jak robi mi się twardy brzuch to leżę tak długo aż przejdzie. Też, jestem w 18 tygodniu, w sumie dziś rozpoczęty, termin na 01.11.21![]()