Mam córkęMasz już dzieci?
reklama
Natalia9898
Fanka BB :)
Dziewczyny wam też się tak aplikacja tnie ? Mam 448 powiadomień i mimo że je odchaczam to nie idzie , w żeby zobaczyć czy któraś cis napisała muszę kilka razy odświeżyć
bzzz1
Właśnie to może dlatego już coś czujeszMam córkę![]()

No ale widzisz pierwsze co zrobił to pokazał gestem, bo boją się że mogą być nagrywani. Niestety to samo jest z klasyfikacja dzieci do szczepień. Ze strachu przed kontrola z sanepidu szczepią dzieci chore na antybiotykach. Będąc u neurologa z synem się nasluchalm takich historii że szok. Polska to dziwny kraj. Jesteśmy w czołówce pod względem ilości obowiązkowych szczepień, a jako nie liczni nie mamy funduszu odszkodawczego w razie powikłań. Panuje powszechny strach medyków przed ich wpisaniem, bo doczepi się sanepid a lepiej wpisać że to przypadek. Co ciekawe w innych krajach sumy odszkodowań dla poszkodowanych dzieci rosną co roku, nawet w RosjiMój lekarz jak zapytałam z ciekawości o szczepienie w ciąży co sądzi to nie powiedzial ani słowa tylko zrobił wymowny gest pukając sie w czoło, ucieszyłam sie w sumie bałam sie ze bedzie mnie próbował namówić bo sam szczepi w jednej z okolicznych przychodni. Także bywają i tacy![]()

MałaMi30
Dokladnie tak jest jak piszesz... przykre dlatego ja swoje dziecko będę szczepić zgodnie z zaleceniem producenta, czyli po wykluczeniu wszystkich przeciwskazańNo ale widzisz pierwsze co zrobił to pokazał gestem, bo boją się że mogą być nagrywani. Niestety to samo jest z klasyfikacja dzieci do szczepień. Ze strachu przed kontrola z sanepidu szczepią dzieci chore na antybiotykach. Będąc u neurologa z synem się nasluchalm takich historii że szok. Polska to dziwny kraj. Jesteśmy w czołówce pod względem ilości obowiązkowych szczepień, a jako nie liczni nie mamy funduszu odszkodawczego w razie powikłań. Panuje powszechny strach medyków przed ich wpisaniem, bo doczepi się sanepid a lepiej wpisać że to przypadek. Co ciekawe w innych krajach sumy odszkodowań dla poszkodowanych dzieci rosną co roku, nawet w RosjiU nas wszystko to zbieg okoliczności i radź sobie człowieku sam.

MałaMi30
Moje jeszcze nie urosły i mam nadzieje ze tego nie zrobią. Chodzę w stanikach z przed ciąży w rozmiarze 80 JDziewczyny,
Czy Was też dalej bolą piersi?
Mnie już na jakieś 3 tygodnie przestały i myślałam, że to koniec ...a od kilku dni znowu bolą i znowu urosły...już o 3 rozmiary![]()

Ja mam w drugą stronę totalne bezcyckowie i teraz po prostu staniki z miseczka A dobrze leżą, ale z synem to dopiero w 2 dobie po porodzie z małego A zrobiło się duże B. Poszłam spać bez piersi obudziłam się z piersiami.Moje jeszcze nie urosły i mam nadzieje ze tego nie zrobią. Chodzę w stanikach z przed ciąży w rozmiarze 80 Jjak urosną to chyba bede musiala wiązać je sobie w jakąś chustę jak murzynki bo nie znalazlam rozmiarów większych i to do karmienia
![]()

Ja.mama
No to trzymam kciuki, żeby nie rosłyMoje jeszcze nie urosły i mam nadzieje ze tego nie zrobią. Chodzę w stanikach z przed ciąży w rozmiarze 80 Jjak urosną to chyba bede musiala wiązać je sobie w jakąś chustę jak murzynki bo nie znalazlam rozmiarów większych i to do karmienia
![]()
reklama
Ja.mama
Ja miałam totalne bezcyckowie, a teraz mój mąż stwierdził, że mam piersi jak greckie boginie na posągachJa mam w drugą stronę totalne bezcyckowie i teraz po prostu staniki z miseczka A dobrze leżą, ale z synem to dopiero w 2 dobie po porodzie z małego A zrobiło się duże B. Poszłam spać bez piersi obudziłam się z piersiami.![]()

Ale rosną i rosną ...końca nie widać na razie...