Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pozazdroscilam jednej z kolezanek na forum i tez sobie zamowilam segregator od mamy ginekolog. Przesylka wyszla drozej niz segregator, ale fajnie miec jakas pomoc jesli sie okaze ze faktycznie @Bunia49 ma racje i opieka jest nedzna.
Pytalam wlasnie kolezanke i mowila ze czula sie zaopiekowan. Miala 11 wizyt u poloznej (2 po 40 tygodniu) i 2-3 wizyty w szpitalu na usg, chyba nie jest zle.
Dobry wybór [emoji2960] Ja wychodzę z założenia, że lepiej odpocząć i się wyspać niż mieć czysta chatę [emoji28]
Dobrze wiedzieć, że ktoś też ma tak jak jaZazwyczaj około 6 tygodnia coś widać wczesniej może zobaczysz zarodek U mnie też niestety dużo Ja wkładkę czasem co godzinę wymieniam cała mokra
ja już wczoraj próbowałam cos znaleźć ale zero informacji od niejNo wlasnie nic nie ma .Kurde strasznie sie martwie co z nia
![]()
ja już wczoraj próbowałam cos znaleźć ale zero informacji od niej
Ja 7Heh też miałam ostatni okres 8 lutego![]()
Ja tez czasem jak kichne to czuje ból albo jak za szybko wstanęSerio, kichnęłam i nie zdążyłam zrobić tego na boku i tak mnie zabolał jajnik, że aż łzy w oczach się pojawiły. Przeszło po kilku sekunach ale dość mocno zabolało. A macie też tak, że jak próbujecie wciągnąć brzuch to czuć opór? Ja wtedy czuje wszystko, oba jajniki i całe podbrzusze![]()
A rzeczywiście jest fajny ten segregator? Bo zastanawiałam się, ale szkoda mi kasy trochęTeż mnie kusi ten segregator. I chyba zamówię [emoji16]
I takie podejście to ja szanuje [emoji16] i też je stosuje [emoji16]
P. S. Piękne te Wasze psy [emoji7]
Ja mam i polecam. Zamówiłam przy pierwszej ciąży, ale będę korzystała w tejTeż mnie kusi ten segregator. I chyba zamówię [emoji16]