Malinowysok
Fanka BB :)
Cudowne nowiny! Mega się cieszęZobacz załącznik 1254177Bejbik rosnie pieknie, juz ma 12,5mmna ta chwile zakonczylismy nasza kariere z klinika nieplodnosci, jestesmy przeszczesliwi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne nowiny! Mega się cieszęZobacz załącznik 1254177Bejbik rosnie pieknie, juz ma 12,5mmna ta chwile zakonczylismy nasza kariere z klinika nieplodnosci, jestesmy przeszczesliwi
![]()
To jest fascynujące, że te zdjęcia z USG na początku to tylko takie kropki, minie dwa/trzy tygodnie i te "plamy" zaczynają już coś przypominaćBejbik rosnie pieknie, juz ma 12,5mmna ta chwile zakonczylismy nasza kariere z klinika nieplodnosci, jestesmy przeszczesliwi
![]()
Noo, megaTo jest fascynujące, że te zdjęcia z USG na początku to tylko takie kropki, minie dwa/trzy tygodnie i te "plamy" zaczynają już coś przypominać![]()
Gratulacje piękny BejbikZobacz załącznik 1254177Bejbik rosnie pieknie, juz ma 12,5mmna ta chwile zakonczylismy nasza kariere z klinika nieplodnosci, jestesmy przeszczesliwi
![]()
Dzis 7t3dNoo, megaktóry tydzień? Ja też już chce
![]()
Tzn jak ja juz odejde na taki czas to juz nie wroce, bo jesli moje tematy przejma inni ludzie to ja juz ich tak latwo nie odzyskam. Musze budowac baze od nowa, to sie wiaze z okrojonymi wyplatami. Jak podejme decyzje o odejsciu to na dlugo. Dlatego tak sie boje tej decyzjiJa w sumie byłam na zwolnieniu 3 tygodnie. Odpoczęłam, odespałam nabrałam dystansu i organizm też sie uspokoił - więc czułam sie na tyle dobrze, że stwierdziłam ze moge wrócić. Martwiłam sie ze tak nagle i zespół bedzie miał problem, ale okazało ze niepotrzebnie.
Więc może jednak rozważ L4, nikt nie mówi że musisz już zostać off do końca ciąży - dwa, trzy tygodnie napewno pozwoli Ci troche odsapnąć a przy okazji przetestujesz co sie będzie działo w pracy i zobaczysz że świat się kręci dalej![]()
Jejuuuuu superJestem po wizycie jest dzidzia z bijącym serduszkiem i ma 4mm
za tydzień we wtorek dopiero, jak nie oszaleje do tego czasuKiedy kolejne USG? Bo jestem ciekawa tych kropeczek ☺