G
guest-1693758626
Gość
Nasza tak samo ale my korzystamy tylko w tedy jak jest kupkaSwoją drogą, Kuba powoli przestaje się mieścić na przewijaku![]()

Na ogół przewijam ja na naszym łóżku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasza tak samo ale my korzystamy tylko w tedy jak jest kupkaSwoją drogą, Kuba powoli przestaje się mieścić na przewijaku![]()
Ej a w jakim rozmiarze te ubranka? I za co chciałaś?@martimo ja na prawdę masowo wyrzuciłam wiele ciuchów swoich w stanie idealnym w kontener PCK. Świadomie. Wiem co się później z nimi dzieje.
Nie wiedziałam o istotnieniu takich grup ale jak widać szkoda mojego czasu żeby tam co kolwiek wystawiać.
W nocy jeszcze mi pisała że dziecko ma chore. Ok. Życzyłam Zdrówka.
I nie wie kiedy będzie mogła odebrać.
Ja rano oglądając fb trafiam na jej ogłoszenie że poszukuje chodzika więc na to znajdzie czas ale już na odebranie swojej paczki już nie. Chore![]()
Też myślałam o tej barierce, ale pisze, że 18+ miesięcy! wkurza mnie to i nie czaję tego... ale może to tak samo jak te maty piankowe mają oznaczenie, że od kilkunastu miesięcy?O takim czymś myślałamLionelo Eva Barierka Ochronna Do Łóżka
Wzmocnij bezpieczeństwo w czasie snu malucha, korzystając z barierki do łóżka Lionelo Eva. To praktyczne akcesorium, które wykorzystasz w Waszej sypialni lub pokoju dziecka, dając maluchowi swobodną przestrzeń do odpoczynku.www.megaurwis.pl
poki co mam jeszcze kontrolę nad córką w nocy, ona też się specjalnie nie wierci. Ale wiem, ze to kwestia czasu, bo zaczęła mi się już obracać na brzuch na przewijaku. Teraz po tej stronie, gdzie ona spi, kładę na ziemi taka większą poduszkę, jakoś psychicznie się lepiej z tym czuję
![]()
O mamy wózki w takim samym kolorzeA ja, po tym jak ugotowałam obiad, zrobiłam pranie i dzielnie zniosłam wszystkie fochy mojego księcia (w tym ultra krótkie drzemki), wyszykowałam nas w końcu na spacer. Jesteśmy w jednym z najpiękniejszych miejsc spacerowych w naszym mieście, mam szczęście mieszkać o rzut beretem
Aaa, żeby nie było dziś zbyt łatwo - zepsuł się system blokowania drzwi zewnętrznych, tych od budynku. Nie wiedziałam co zrobić, na szczęście panowie mi pomogli. Te drzwi są ciężkie, od razu się zamykają, a tam jest okrutnie ciasno, nie bardzo jest się jak obrócić z wózkiem![]()
Ej a w jakim rozmiarze te ubranka? I za co chciałaś?![]()
AnoO mamy wózki w takim samym kolorzeJa też mam fajne miejsce niedaleko i właśnie siedzę z mamą I pijemy kawkę
![]()