reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ ale wiadomo w ciąży to normalne. Dzisiaj pojawiły mi się taki mocno brązowy gesty śluz. W poprzednich ciążach tego nie miałam. Nie chce siać paniki i siedzieć kilka godzin w szpitalu
Ja miałam plamienia w 4 tygodniu ale to były resztki okresu, a ty w którym tygodniu jesteś ? Jak masz możliwość to odpoczywaj i jutro zadzwoń/napisz do swojego ginekologa o duphaspan

U lekarza jeszcze nie byłam i chyba poczekam do około 6 tygodnia, bo po wczesniejszych doświadczeniach wiem, że dodatkowych nerwów można sobie dołożyć, a w 6 tygodniu jest już szansa na serduszko prawda?? chociaż ja z tych niecierpliwych i juz bym chciała wszystko sprawdzić... 🙂 Betę robiłam wczoraj, 1220, powtórzę jutro albo we wtorek i cóż trzeba uzbroić się w cierpliwość 😁

U lekarza jeszcze nie byłam i chyba poczekam do około 6 tygodnia, bo po wczesniejszych doświadczeniach wiem, że dodatkowych nerwów można sobie dołożyć, a w 6 tygodniu jest już szansa na serduszko prawda?? chociaż ja z tych niecierpliwych i juz bym chciała wszystko sprawdzić... 🙂 Betę robiłam wczoraj, 1220, powtórzę jutro albo we wtorek i cóż trzeba uzbroić się w cierpliwość 😁
Świetnie Cię rozumiem, bo ja choć do oficjalnej 1 wizyty mam jeszcze miesiąc, to umówiłam się już prywatnie na usg na jutro (akurat będzie 6+2) 🙈😆. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, dopada mnie stres, martwienie się i chyba za dużo czytam 🥴

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry