Haha ja juz dawno podejrzewam, że mam aurę która powoduje jęczenienie chcę wiedzieć jaką ja mam w takim razie...jednocześnie miała fazę spokojną, a nie zachowywałam się inaczej
Jesteśmy na szczepieniu, Kuba z tatą właśnie weszli do gabinetu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha ja juz dawno podejrzewam, że mam aurę która powoduje jęczenienie chcę wiedzieć jaką ja mam w takim razie...jednocześnie miała fazę spokojną, a nie zachowywałam się inaczej
No, na wędkiMąż nie chce się przyznać że pewnie te pieniądze już dawno się rozpłynęły![]()
To dobrze ze na wędki a nie na coś innegoNo, na wędki![]()
Mąż niezbyt imprezowyTo dobrze ze na wędki a nie na coś innego![]()
To dobrze.Mąż niezbyt imprezowy![]()
Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpiCo tam dziewczynki?
Zrobię herbatke wypije i idę leżeć może poczekam na męża.
Może musi się przestawić? Ciężko powiedzieć..Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpimoże padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc @MamaM. może i niemowlę nie wie która godzina, ale moja córka wie
![]()
Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpimoże padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc @MamaM. może i niemowlę nie wie która godzina, ale moja córka wie
![]()