olenka201
Fanka BB :)
Tak ale bardzo się cieszę choć dopóki nie będzie serduszka to nie umiem się cieszyć.Cześć! To będziesz miała wesołą gromadkę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak ale bardzo się cieszę choć dopóki nie będzie serduszka to nie umiem się cieszyć.Cześć! To będziesz miała wesołą gromadkę![]()
jedteśmy w tym samymi wieku i mamy dzieci w tym samym wiekuJa mam 32 lata (we wrześniu 33 kończę), a w domku 15 miesięczna córeczkaw poprzedniej ciąży miałam straszne mdłości i wymioty do 11 tygodnia (schudłam aż 4kg) a tak poza tym to tylko bóle krzyżowe miałam a w tej póki co czasem mnie mdli i tyle
![]()
Wita się rocznik 90 z 3latkiem i roczniakiemjedteśmy w tym samymi wieku i mamy dzieci w tym samym wiekuchyba będzie sporo wspólnych tematów
Ooo a z którego twoje dzieckojedteśmy w tym samymi wieku i mamy dzieci w tym samym wiekuchyba będzie sporo wspólnych tematów
No ja piłam kilka szklanek bo mam herbapolu malinowa, ale w pierwszej ciąży też piłam i nic dziecku nie byłoDopiero z Twojego posta dowiedziałam się że nie można hibiskusa w ciążycałe szczęście nie lubię go w herbatkach, ale czasem się zdarzy....
Ja miałam w poprzedniej ciąży pessar. To mniej inwazyjna metoda, przynajmniej tak twierdzi mój ginekolog.Któraś dziewczyna pytala o problemy z szyjka macicy ja miałam w każdej ciąży zakładany szew. I teraz pewnie też mi założą.
WitamyHej ja też was sledze od jakiegoś czasu i dziś jestem po wizycie widac pęcherzyk za tydzień mam przyjść znowu., może coś już będzie widaćstracha mam trochę bo 3 ciąża będzie i 3 cc będzie, dodatkowo 4 latek i roczniak na pokładzie oba mamusiowe
![]()
A co takiego robi Hibiskus?Podobno rooibos jest dobra w ciąży. Uwaga na herbatki smakowe bo mają często hibiskus.