Anna199
Fanka BB :)
Mam nadzieje ze tym razem zostanę z Wami na dłużej. Niestety nie zdążyłam w terminieHej Anna rozgość się. Jesteś juz pewnie po prenatalnych, wiesz kto w brzuszku mieszka? Masz już dzieciaczki?
Miłego dzionka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje ze tym razem zostanę z Wami na dłużej. Niestety nie zdążyłam w terminieHej Anna rozgość się. Jesteś juz pewnie po prenatalnych, wiesz kto w brzuszku mieszka? Masz już dzieciaczki?
Miłego dzionka
WitajCześć wszysykim. Mogę do Was dołączyć? Termin na 14.11.2022
![]()
Mam 7letnią córkęHej Anna rozgość się. Jesteś juz pewnie po prenatalnych, wiesz kto w brzuszku mieszka? Masz już dzieciaczki?
Miłego dzionka
Witaj. Mam już córkę jedno poronienie za mną- 3 ciąża. Pierwsze miesiące były fatalne uciążliwe bóle żołądka bez wymiotów straszne zmęczenie bóle podbrzusza mam do dziś. Teraz jest znacznie lepiej ale senność zostałaWitajto twoja pierwsza ciąża? Jak się czujesz? Nie dokuczają ci żadne dolegliwości?
Ja na początku tylko siusiu i spanie. Senność dzienna zamieniła się poranną bezsennośćWitaj. Mam już córkę jedno poronienie za mną- 3 ciąża. Pierwsze miesiące były fatalne uciążliwe bóle żołądka bez wymiotów straszne zmęczenie bóle podbrzusza mam do dziś. Teraz jest znacznie lepiej ale senność została![]()
Przynajmniej nie musiałaś nastawić budzikaJa na początku tylko siusiu i spanie. Senność dzienna zamieniła się poranną bezsenność. Dziś wstałam o 5... i 1,5 leżalam i czytałam
, a młody wstał mi o 7:30. Ma niecałe 2 latka
. Mam na pokładzie jeszcze 2 córy
![]()
W tym roku najstarsza 12, druga 10 , młody 2Przynajmniej nie musiałaś nastawić budzika. Jaka różnica wieku między dziećmi? U Ciebie rano u mnie nocki nie przespane
wstaje bez powodu i ..nie moge zasnąć
często po 5 godzin w nocy tylo co tu robić żeby reszta spała
![]()
Jak sie dogadują z młodszym?W tym roku najstarsza 12, druga 10 , młody 2. .. także u mnie wesoło
![]()
Są bardzo opiekuńcze i często się z nim bawią. Czesto mu czytają i mnie to cieszy, że chcą z nim spędzać czas, bo jednak różnica duża. Gorzej jest jak ćwiczą na instrumentach to on chce z nimiJak sie dogadują z młodszym?według mnie to najlepsza opcja dwójka starszaków takich już "odchowanych"
i dwójka maluszków
![]()
To miałyśmy bardzo podobne objawy w pierwszych miesiącach tylko u mnie bez boli podbrzusza, ale non stop bolał mnie żołądek, czasem były mdłości i wymioty, ale stosunkowo rzadko, a senność była straszna. U mnie też czasem się ona jeszcze odezwie, ale jest o niebo lepiejWitaj. Mam już córkę jedno poronienie za mną- 3 ciąża. Pierwsze miesiące były fatalne uciążliwe bóle żołądka bez wymiotów straszne zmęczenie bóle podbrzusza mam do dziś. Teraz jest znacznie lepiej ale senność została![]()