Ja też nie umiem szyć i w ogóle niezbyt lubięNo jasne że na spokojnie
Mamy czas. Myślę że gdzieś 25-27 tydzień i w tedy będziemy myśleć nad rzeczami dla dzieciaka. Teraz to mieć kasę i wszystko idzie kupić przez internet.
No ja nie mam pojęcia do szycia więc nic dzieciakowi nie uszyje
Za to moja mama ma w planach uszyć pościel na przyszłośći kocyk. Jakiś tam materiał już kupiła

moja mama umie, ale jej się nie chce, szyje jak musi. Ja też nie znam jeszcze płci, bardzo bym chciała poznać jutro na wizycie i powiedzieć mężowi w dzień taty
 moja mama umie, ale jej się nie chce, szyje jak musi. Ja też nie znam jeszcze płci, bardzo bym chciała poznać jutro na wizycie i powiedzieć mężowi w dzień taty  z wyprawki mam w sumie tylko łóżeczko, bo resztę albo rozdałam, albo sprzedałam, więc nawet, jeśli będzie znów dziewczynka to czeka mnie zakup wyprawki od nowa, ale tak, jak piszesz, teraz to nie problem, wszystko w składach jest
 z wyprawki mam w sumie tylko łóżeczko, bo resztę albo rozdałam, albo sprzedałam, więc nawet, jeśli będzie znów dziewczynka to czeka mnie zakup wyprawki od nowa, ale tak, jak piszesz, teraz to nie problem, wszystko w składach jest 

ale wszystkie te maluszkowe rzeczy kuszą, oj kuszą
 ale wszystkie te maluszkowe rzeczy kuszą, oj kuszą  w ogóle muszę sobie listę wyprawkową założyć w końcu
 w ogóle muszę sobie listę wyprawkową założyć w końcu  

Mam 27.06 połówkowe u innego lekarza i jeśli będą zgodni z moim prowadzącym co do płci, to coś tam już zamówię, a co mi tam haha
 Mam 27.06 połówkowe u innego lekarza i jeśli będą zgodni z moim prowadzącym co do płci, to coś tam już zamówię, a co mi tam haha