reklama

Listopadowe mamy 2022

Wychodzi na to ze nie 😁
Ale ja się nie znam to moja pierwsza ciąża gdzie doszliśmy tak daleko.
Za 4 tygodnie mam mieć pobierany wymaz na paciorkowca.
Wiec chyba przygotowuje mnie do porodu 😁
Własnie ja już teraz nie kojarzę czy gbs mam mieć za 2 czy za 4 tygodnie, bo wczoraj byłam totalnie nieprzytomna 🙄 ale chyba jednak za 4, bo za 2 tygodnie to za wcześnie🤣 przy drugiej ciązy zrobił mi wymaz w 36tc i ledwo zdążyłam potem odebrać wynik i już na poród...

reklama
Własnie ja już teraz nie kojarzę czy gbs mam mieć za 2 czy za 4 tygodnie, bo wczoraj byłam totalnie nieprzytomna 🙄 ale chyba jednak za 4, bo za 2 tygodnie to za wcześnie🤣 przy drugiej ciązy zrobił mi wymaz w 36tc i ledwo zdążyłam potem odebrać wynik i już na poród...
Mi będzie robił 13.10 to będzie u mnie 35 tydzień. Spodziewam się, że i tym razem go będę mieć 🙉

No miejmy nadzieję że zdaze z wynikiem 🤪
Miałam robiony wymaz przed zalozeniem pessara i było czysto mam nadzieje ze dalej jest czysto.

reklama
Moja gin mówiła że dostanę skierowanie na gbs przy najbliższej wizycie. To będzie 34 tydzień.

HIV itd. już miałam, nie wiem czy będę miała drugi raz.

Dzisiaj się zorientowaliśmy z mężem, że nasz samochód jednak ma isofixy 🙈 my co prawda fotelik mamy wybrany, bo kupimy od przyjaciół cybexa, ale do tej pory nie myśleliśmy o bazie do niego bo bazy pasujące do tego modelu fotelika są montowane tylko na isofix. A to poza wszystkim zmienia nasze opcje wózkowe.... ktoś kiedyś powiedział "całe życie na przypale" - no to chyba właśnie o mnie 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry