Ja mam z sinsay body i pajaca. Obydwa polecam. Body aż poszłam kupić w większym rozmiarze, jak wyrośnie z mniejszych, bo takie ładne sąZapytam jeszcze raz bo może moje pytanie gdzieś umknęłopewnie już gdzieś było mówione na ten temat ale nie będę robić poszukiwań
Ciuchy z sinsaya dla dzieci są ok gatunkowo? I jak wychodzi rozmiarowo ?
reklama
Każde dziecko inne. Zanim córka miała rozmiar 68 (była tak pomiędzy) dostaliśmy bluzę ze smyka na 68 i jest akuratJa mam z sinsay body i pajaca. Obydwa polecam. Body aż poszłam kupić w większym rozmiarze, jak wyrośnie z mniejszych, bo takie ładne sąw pajacu śpi, taka pizamka ze star wards haha
Body kupiłam 62, które ma wieszaku wyglądało jak 56, bałam się, że będzie za małe, ale było idealne, a pajac deczko za duży. A w smyku np muszę 62 bo rozm zawyżony jak dla mnie
W ogóle dziś wyszło u lekarza, że waży 7680, 300 g w tydzień nabrała
U nas też nie lubi przebieranek
No body za 100 a założone raz. Dlatego poluję na używki. Choć to trochę roboty jest.
Wyrzuca?! Heh...Ja kupuje w Next. Ze względu na jakość. Fakt, ze niektóre ciuszki założyłam raz. Niektóre ani razu. Wiec kupowanie używek w przypadku takich rozmiarów jest bardzo rozsądne. Ja sama muszę chyba to powystawiać, bo o ile ubranka ze smyka, czy 5-10-15 mogę oddać, to z nexta raczej sprzedam, bo tanie nie są, a patrząc co z ubrankami podarowanymi od „dobrych ludzi” wyprawia moja bratanica (lat 22 i 4 dzieci) to szkoda by mi było. Ona jak dzidziuś zrobi kupkę, i ubrudzi to … wyrzuca do śmieci. Bo przecież za chwile znowu poprosi i „dobre ludzie” jej dadzą.
Także, ja oczywiście polecam Next.
No ludzie mają niezłe podejście
Daj znać jak wystawisz na sprzedaż
Ja kocham Next i hm, Newbie tez, ale wspominałam już, że moja mama poluje na vinted na nowe bez metki i udaje jej się kupić perełki w super cenach 
U nas na szczęście ubieranie jest spoko, nie ma protestów. Ale ja i tak ciagle ze względu na wygodę zakładam pajacyki, najprościej mi jest w nich zmienić pieluchę i mam wrażenie, że córce w nich najwygodniej, nic nigdzie nie uciska.
U nas na szczęście ubieranie jest spoko, nie ma protestów. Ale ja i tak ciagle ze względu na wygodę zakładam pajacyki, najprościej mi jest w nich zmienić pieluchę i mam wrażenie, że córce w nich najwygodniej, nic nigdzie nie uciska.
Tak naprawdę, to wrzucę chyba zdjęcia na jakieś tutaj forum. Z młodszymi dziećmi. Bo nie chce mi się bawić w vinted itpWyrzuca?! Heh...
No ludzie mają niezłe podejścieja tam swoje ciuchy naprawiam, bo np je lubię i chcę dalej nosić, więc co dopiero dziecka. Po kupie działa dobrze mydełko do odplamiania. Z Next miałam parę pajaców kupionych na vinted i rzeczywiście jakość super, mimo że używane. Ktoś dobrze je użytkował i też nie oszukał co do jakości. No i też wiadomo, rozglądam się za ciuchami bez wad, więc nie kosztują one 10 zł tylko więcej. Ale i tak taniej i "eko"
u nas jest sporo ulewania, więc takie już sprane po kimś też się przydają. Ale "lepszych" staram się nie oszczędzać, bo w końcu nigdy nie założy
Daj znać jak wystawisz na sprzedaż![]()
G
guest-1693758626
Gość
Ja kupuje w Next. Ze względu na jakość. Fakt, ze niektóre ciuszki założyłam raz. Niektóre ani razu. Wiec kupowanie używek w przypadku takich rozmiarów jest bardzo rozsądne. Ja sama muszę chyba to powystawiać, bo o ile ubranka ze smyka, czy 5-10-15 mogę oddać, to z nexta raczej sprzedam, bo tanie nie są, a patrząc co z ubrankami podarowanymi od „dobrych ludzi” wyprawia moja bratanica (lat 22 i 4 dzieci) to szkoda by mi było. Ona jak dzidziuś zrobi kupkę, i ubrudzi to … wyrzuca do śmieci. Bo przecież za chwile znowu poprosi i „dobre ludzie” jej dadzą.
To ładnie ta Twoja bratanica się zachowuje
Ale tak jest dostaje za darmo mase rzeczy od ludzi z dobrym sercem i zamiast poszanować i puścić w świat dalej to marnuje.
Ja jak mała pobrudzi kupka a zdarzyło się już pare razy wyciek staram się od razu zapierać i w ten sposób pare ciuszków zostało uratowanych.
Ja nie mam czasu na wystawiania na różnych portalach później pakowanie wysyłka itp.
Wystawiam na lokalnych grupach ktoś ma ochotę to przyjeżdża i zabiera.
Czasem wymiana jest coś za coś np te podkłady higieniczne czy paczka pampersow a jak ktoś nie ma ochoty poszukiwań robić to daje kase.
Ja zadowolona i ktoś tak samo.
Jeśli chodzi cenowo to jest różnie więcej promocji jest w smyku niż w 5 10 15 a jak już jest w tym 5 10 15 to szału nie ma.
Przede wszystkim mnie się ciuszek musi spodobać
Ja dużo ciuszków wydałam nowych na samym początku- zwyczajnie nie przerobiliśmy tego wszystkiego
A ze mała szybko rośnie to i nie których ciuchów nie założyła.
G
guest-1693758626
Gość
Wyrzuca?! Heh...
No ludzie mają niezłe podejścieja tam swoje ciuchy naprawiam, bo np je lubię i chcę dalej nosić, więc co dopiero dziecka. Po kupie działa dobrze mydełko do odplamiania. Z Next miałam parę pajaców kupionych na vinted i rzeczywiście jakość super, mimo że używane. Ktoś dobrze je użytkował i też nie oszukał co do jakości. No i też wiadomo, rozglądam się za ciuchami bez wad, więc nie kosztują one 10 zł tylko więcej. Ale i tak taniej i "eko"
u nas jest sporo ulewania, więc takie już sprane po kimś też się przydają. Ale "lepszych" staram się nie oszczędzać, bo w końcu nigdy nie założy
Daj znać jak wystawisz na sprzedaż![]()
Też jestem tego zdania że nie zostawiam ciuszków na później nie wiem do lekarza w gości itp bo w końcu nie założy.
G
guest-1693758626
Gość
Ja kocham Next i hm, Newbie tez, ale wspominałam już, że moja mama poluje na vinted na nowe bez metki i udaje jej się kupić perełki w super cenach
A my dalej zakładamy body kopertowe i polspiochy
Taki zestaw mamy przede wszystkim na noc - zostawione pare bodow i polspiochow w formie pizamki.
G
guest-1693758626
Gość
Tak naprawdę, to wrzucę chyba zdjęcia na jakieś tutaj forum. Z młodszymi dziećmi. Bo nie chce mi się bawić w vinted itp
Ja również nie mam ochoty na bawienie się w robieniu masy zdjęć ciuszków a później pakowanie i jeżdżenie do paczkomatow / punktów gdzie się wysyła.
Dla mnie opcja z tymi grupami na fb jest bardzo fajna komuś się podoba przyjeżdża i zabiera.
reklama
Gdzie ona spotyka tych dobrych ludzi? Też bym ich chętnie poznałaJa kupuje w Next. Ze względu na jakość. Fakt, ze niektóre ciuszki założyłam raz. Niektóre ani razu. Wiec kupowanie używek w przypadku takich rozmiarów jest bardzo rozsądne. Ja sama muszę chyba to powystawiać, bo o ile ubranka ze smyka, czy 5-10-15 mogę oddać, to z nexta raczej sprzedam, bo tanie nie są, a patrząc co z ubrankami podarowanymi od „dobrych ludzi” wyprawia moja bratanica (lat 22 i 4 dzieci) to szkoda by mi było. Ona jak dzidziuś zrobi kupkę, i ubrudzi to … wyrzuca do śmieci. Bo przecież za chwile znowu poprosi i „dobre ludzie” jej dadzą.
Ja wyrzuciłam obkupkany ciuszek tylko raz. Raz że był sprany, dwa biały, trzy nie do uratowania, cztery został pocięty żeby go w ogóle zdjąć z dziecka
Oooooo to bardzo duża panienkaKażde dziecko inne. Zanim córka miała rozmiar 68 (była tak pomiędzy) dostaliśmy bluzę ze smyka na 68 i jest akurat
W ogóle dziś wyszło u lekarza, że waży 7680, 300 g w tydzień nabrałai ja to czuję w swoich rękach i plecach
U nas też nie lubi przebieranek
No body za 100 a założone raz. Dlatego poluję na używki. Choć to trochę roboty jest.