Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
5+4 a wizyta 19 kwietniaA który tydzień macie obecnie? Pochwalcie się usg w najbliższym czasie, moja wizyta za tydzień![]()
Czekamy więc na relacjeU mnie 6.3 jutro mam pierwsze USG i sama jestem ciekawa.. mam wielką nadzieję, że serduszko już będzie biłodzisiaj dziewczyny mają USG i czekam na ich relację
![]()
Ja w 5+4 miałam jeszcze bez zarodka, więc 19 kwietnia już na pewno będzie u Ciebie serduszko5+4 a wizyta 19 kwietnia![]()
U mnie 5t1d, miałam USG w poniedziałek i był pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym. Następna wizyta za tydzieńA który tydzień macie obecnie? Pochwalcie się usg w najbliższym czasie, moja wizyta za tydzień![]()
6 listopadaGRATULACJE! A na kiedy masz termin? Jeśli chodzi o plamienia to moja szwagierka miała prawie cały 1trymestr i też było wszystko dobrze![]()
Wydaje mi się, że miałam owulację 11.02 lub 12.02 ale nie wiem na pewno, bo nie robiłam testów owulacyjnychNo to my praktycznie w jednym czasiea kojarzysz w jaki dzień mogłaś mieć owulację? My zaszaleliśmy 15.02 ale testów owulacyjnych nie robiłam więc nie wiem czy w ten dzień była owulacja czy później, bo nie chciałam się nakręcać jak miesiąc wcześniej i nie zwróciłam na to uwagi tym razem
![]()
Mi się wydaje, że chłopakA jak u Was? Macie jakieś przeczucia? Mi się coś wydaje, że będzie trzeci chłopakpewnie jak już wszystkie się pochwalimy USG z bijącymi serduszkami to będziemy czekać na płeć
![]()