Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
masz dla kogo żyć , dziecko najważniejsze a widze ze trafiałas na facetów bez jaj.Cześć wszystkim. Dziś dowiedziałam się na pewno, że oczekuje groszka. Poprzednia ciążę poroniłam, dziecko miało tachykardie, długa historia, dużo stresu, tego dnia co poronilam mój partner odszedl ode przez rok leczyłam się depresyjnie. Teraz gdy dowiedziałam się o ciąży mój partner mnie zostawił. Nic nie mogę zjeść. Wymiotuje ciągle. Aktualnie ważę 43 kilo. I nie mam na nic siły
Ja tylko dwa razy robiłam na początku żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta, a później już nie chciałam się stresowaćTa beta chyba jest zgubna. Dużo kobiet w ogóle nie robi,bo tylko stres niepotrzebny. Ja mam 5+5 i zarodek ma 0.23mm. Lekarz powiedział że wszystko dobrze i mam przyjść za 2tyg.
Ja właśnie chodzę na nfz i mam bardzo fajnego lekarza, jego żona jest położnąJa bym tak nie dała rady ale każdy jest inny.Potem też nie jest wcale łatwiej bo niby ja już widziałam serduszko ale 2 tygodnie do kolejnej wizyty to i tak człowiek świruje na każdym kroku.
A co do kontaktu z lekarzem to zazdroa na nfz to już abstrakcja
![]()
Życzę ci wszystkiego dobrego, trzymam kciuki za pozytywny obrót sprawy! Odpoczywaj dużo i postaraj się odstresowaćA nawet właściwie byłamwiecie pisze tak na szybko żeby mąż nie przyłapał
![]()