No choćby się uparł to w chipsach ciężko znaleźć jakieś dobre składnikiDziwne bo wychodzi, że moje dziecko ma zapotrzebowanie na chipsyjak to możliwe to sama nie wiem...
Moze jest tu jakąś mama, która po cc rodziła sn?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No choćby się uparł to w chipsach ciężko znaleźć jakieś dobre składnikiDziwne bo wychodzi, że moje dziecko ma zapotrzebowanie na chipsyjak to możliwe to sama nie wiem...
Moze jest tu jakąś mama, która po cc rodziła sn?
Tak, na razie musimy sie zadowolic wyrobami z pasteryzowanego mleka, ewentualnie jesli mleko niepasteryzowane to suche, twarde sery (np. parmezan) bo w nich z racji braku wilgoci nie rozwijaja sie tak bakterie. Ja uwielbiam sery plesniowe w kazdej postaci, na szczescie te produkowane u nas i paczkowane sa w wiekszosci z mleka pasteryzowanegoA z tym oscypkiem to nawet nic nie mówciemam straszną ochotę! Ale ja się akurat hamuje, bo słyszałam, że oscypków nie można. Tylko ewentualnie jakieś podróbki z pasteryzowanego mleka?
![]()
Po obrobce cieplnej moznaJa ostatnio jadłam taki ser góralski z żurawinąale był na ciepło, to można?
O matko, byłabyś moim koszmarem w gimnazjum!Chemii i matmypogrom
No to mi w poprzedniej ciąży wszystkie dodatki policzyli i l4 ciążowe wyszło sporo wyższe od gołej pensjiJa jak najpóźniej na l4, bo jak mi odpadną dodatki z pensji to będzie biednie bardzo![]()
JaA jest tu jakaś mama, która w ciąży z chłopcem źle się czuła?![]()
Dobra utowrze forum prywatne ale ktoś wie jak ?
Ej, zaczekajcie na najmłodsze. U mnie prenatalne dopiero 19.05Myślę że tak, ale tu oczywiście jest szansa że ktoś się jeszcze dopisze. No i te najmłodsze ciążę mają prenatalne dopiero za miesiąc.