maszak
Fanka BB :)
Trzymam kciuki , żeby była poprawa. I żeby mu apetyt wrocił. Wierzę, że jest Ci tam źle i się martwisz. Jak tylko mozesz to czytaj, rozmawiaj pisz. Ja też byłam z moimi dziewczynkami jak miały 2 i r lat... i to był ciag 4 dni z młodsza, poten prawie tydz ze starszą... nie eiedziałam jak się nazywam... a tak to było dla mnie okropne, ze nadal to pamiętamHej hej.
Kuba nadal chory, ale jak na rsv to dobrze sobie radzi. Leży pod monitoringiem, dostaje lekarstwa, kroplówki, inhalacje, czasem tlen. Gorzej z apetytem, bo się męczy przy jedzeniu i szybko zasypia, u mnie zwolniła produkcja. Boję się, że mnie młody zarazi, mam takie nieswoiste uczucie![]()
Śpię nie za dużo, Kuba więcej - osobno, bo tu nie ma jak spać razem. Ja śpię na takim szarym. Nie jest tragicznie, ale bardzo chcę do domu..

@kamilamhm o to super że karuzelką sie interesuje. U nas od zeszzłego tygodnia jej krecę i lubi bardzo. Teraz czesto na matę ja kładę , zeby brzuszek wzmocnić i zeby glówkę trzymala i już posteo jest.. wczoraj kilka minut tak poleżała. Pod babygym z zaaieszkami potrafi dlugo leżeć.
No i nie mowiłam, że uśmiechy będą

Moja pomału zaczyna gadać. A dwa dni temu śmiala sie w glos, tylko jeden raz, ale wzruszyłam się bardzo.
@MamaM. U mnie jak młoda glodna to też głośno to wszystkim obwieszcza