reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

Aaaa i nie pochwaliłam się matą 🙈 i babygym ;).
@MamaM. I ja sweterki lubię. Teraz babcia robi na drutach dla małej :). Wymyśliłam sobie z kulkami

Załączniki

• 20230113_100912.jpg
    20230113_100912.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 65
reklama
Hej dziewczyny, byłam na kintroli u gina, spytałam czy kłucie w podbrzuszu mogło być od rozruchu jajnków i na początku mówił, że nie, że to za wcześnie, a potem na usg mówil, że jednak mam rację, bo jest pęcherzyk na jajniku ;) 7tyg po porodzie ;) także uważajcie 😁
O proszę hihi 😄 mój mi powiedział, że jestem jeszcze nieczynna 🤣 ale i tak będę uważać 🤭

Pajace zwykle zakładamy po kąpieli 😉
Może byśmy polubili się z pajacami ale córka tak się kręci na przewijaku wywija tymi nóżkami że ciężki jest jej założyć a co dopiero zapiac.
Przypadły nam do gustu właśnie te kopertowe body nawet ostatnio zamówiłam w smyku za dwupak koszt około 30 zł wiec nie są drogie 😉
Mała często jest w samym body i skarpetkach ( pampers rzecz oczywista 😉)
cieplo w mieszkaniu więc nie widze sensu ubierania ja po sama szyje 😉

Ostatnio weszłam na szybko do pepco wracając od ginekologa i zaszalałam nie kupuje ciuszków typowo pepcowych ale mają serię z Disneya i jak dla mnie jakość jest świetna i cena przyzwoita.
Rozmiar jest ok.
Te typowo pepcowe porażka tu za duże tu za małe.
Kupujecie w pepco?

Właśnie leżymy sobie na naszym łóżku z mala i się przytulamy ❤️❤️❤️ uwielbiam te momenty.

Babybym mężu robił ;), ja zawieszki. Bo mam dużo takich drewnianych kulek, ringów itp ;).
@Józia89. Czasem mi się zdarzy coś z pepko... jednak sporadycznie. Jednak wolę serię dla dzieci z sinsay.
Ja nienawidzę rzeczy z Pepco. Masakra.
Ostatnio zaczęłam zamawiać z Next bo jakość mi odpowiada. Ze smyka przyszły mi body i pajace podarte, wiec tez nie zamawiam już tam ubranek. I w porównaniu do Next, to one są jednak straszne. Po kilku praniach jak szmatki.
Mój niestety tak szybko rośnie ze szok.
U nas królują pajace, stawiamy na wygodę.
Ma tez trochę ciuchów takich hmmm … wyjściowych ale chyba ani raz większość nie ubrane :)
Ostatnio Jaś był ze mną w pracy i bardzo się spodobał w pajacyku z Next, kolorowe, żywe kolory … ja serio polecam :)

Babybym mężu robił ;), ja zawieszki. Bo mam dużo takich drewnianych kulek, ringów itp ;).
@Józia89. Czasem mi się zdarzy coś z pepko... jednak sporadycznie. Jednak wolę serię dla dzieci z sinsay.

Stacjonarnie zdarzyło mi się kupić koszulkę
( dla mnie) i jak dla mnie porażka nie wiem jak dziecięce - nie zamawiałam.

Ostatnio zaczęłam zamawiać z Next bo jakość mi odpowiada. Ze smyka przyszły mi body i pajace podarte, wiec tez nie zamawiam już tam ubranek. I w porównaniu do Next, to one są jednak straszne. Po kilku praniach jak szmatki.
Ma tez trochę ciuchów takich hmmm … wyjściowych ale chyba ani raz większość nie ubrane :)
Ostatnio Jaś był ze mną w pracy i bardzo się spodobał w pajacyku z Next, kolorowe, żywe kolory … ja serio polecam :)

Ja też preferuje kolorowe ubranka choć większość jest teraz w modzie stonowane kolorki.

No ja lubie ale z tej serii Disney jak dla mnie rewelacja uwielbiam też ze smyka z serii cool club ( chyba dobrze napisałam) nie zdarzyło mi się żeby przyszły mi ubranka porwane czy po paru praniach zmechocone.
Jeszcze polecam ciuszki z Atiny - polski producent.
Dużo ubranek kupiliśmy z mężem w trakcie ciąży i zwykle w sklepie z wyprawkami to większość mamy od polskich producentów.

Pajace zwykle zakładamy po kąpieli 😉
Może byśmy polubili się z pajacami ale córka tak się kręci na przewijaku wywija tymi nóżkami że ciężki jest jej założyć a co dopiero zapiac.
Przypadły nam do gustu właśnie te kopertowe body nawet ostatnio zamówiłam w smyku za dwupak koszt około 30 zł wiec nie są drogie 😉
Mała często jest w samym body i skarpetkach ( pampers rzecz oczywista 😉)
cieplo w mieszkaniu więc nie widze sensu ubierania ja po sama szyje 😉

Ostatnio weszłam na szybko do pepco wracając od ginekologa i zaszalałam nie kupuje ciuszków typowo pepcowych ale mają serię z Disneya i jak dla mnie jakość jest świetna i cena przyzwoita.
Rozmiar jest ok.
Te typowo pepcowe porażka tu za duże tu za małe.
Kupujecie w pepco?

Właśnie leżymy sobie na naszym łóżku z mala i się przytulamy ❤️❤️❤️ uwielbiam te momenty.
Ja głównie kupuje na vinted, czasem w tk maxx jak coś się trafi fajnego i w smyku raz na jakiś czas. W pepco raz byłam, jakoś nie podobają mi się tam ubranka 🤷‍♀️ i właśnie te rozmiary dziwne..

Ja też uwielbiam jak sobie tak leżymy i "gadamy", uśmiecha się tak słodko 🧡🧡

reklama
Ja nexta też uwielbiam :). Z pepco jesli mam to tylko tą serię z zombie dash i to tylko dlatefo, że mi kolezanka kupiła😂🤣. Ze smyka nie lubię bo mam wrazenie, ze strasznie sztuczne. Ostatnio to nawet h&m kiepski :/.

Do góry