reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

@maszak jejciu jak pięknie tam macie, cudnie!

Powydurniać się z tatą tak, bardzo chętnie, i nikt tak nie odbija jak tata. Ale wieczory synuś chce spędzać tylko w moich ramionach.

Ah miły wieczór się szykuje 😍 ja dziś gotuję pomidorówkę na kilka rat. Bo Kuba nie pozwala dokończyć 😑

Czekamy na gości ❤️❤️

A to ja już nie raz gotowałam na raty 🤣
Córeczka najważniejsza obiad może poczekać 🤣❤️
Ja dzisiaj ogórkowa ( uwielbiam) będzie na dwa dni i zapiekankę ale zapiekankę dla gości ❤️

reklama
Czekamy na gości ❤️❤️

A to ja już nie raz gotowałam na raty 🤣
Córeczka najważniejsza obiad może poczekać 🤣❤️
Ja dzisiaj ogórkowa ( uwielbiam) będzie na dwa dni i zapiekankę ale zapiekankę dla gości ❤️
Tyle że ta zupa to taka na wodzie, w optymalnych warunkach robi się ją 20 minut 😅 jakoś sie w końcu udało. Makaron już mąż ugotował, a jak wszyscy wrócili zrobiłam jeszcze naleśniki 😊 Kuba chyba ma skok, marudzi tak że gdyby był starszy to by chyba dostał karnego jeżyka 😂🦔

Dziewczyny przenoszę się w góry. Młoda dalej śpi... 2 h temu zapodała alarm przez sen, zatankowałam dziecinę i śpi.
Moja też spała prawie cały czas w górach :) wybudzałam ją na Kasprowym Wierchu (w pokoju matki i dziecka), żeby ją nakarmić, bo inaczej nie jadłaby kilka dobrych godzin hehe, zjadła i znowu sen 🤗😆

Słuchajcie, ktoś mi coś zrobił z dzieckiem 😴

Pisałam, że Kuba jest marudny. Wczoraj miał raczej krótkie drzemki i wieczorem był już strasznie rozdrażniony, było ok. 20:30 jak go wzięłam na warsztat: tulenie, noszenie, bujanie, przewijanie, zmiana ubranka. Dziecko płakało, nie chciało nawet jeść. W końcu położyłam się z nim na łóżku jak do spania i już widzę błysk w oku.... przykryłam nas kocykiem, dałam pierś, nie chciał, dałam w końcu druga, pojadł i zasnął. Ja w końcu też. O północy rodzina zajrzała, my spaliśmy, teraz teściowa zajrzała, chciałyśmy zmienić pieluchę w końcu, ale Kuba śpi... Ja się już tu nudzę 😆😆😆

Także tak... :)

Załączniki

• 1675505610009499254050822814911.jpg
    1675505610009499254050822814911.jpg
    923,1 KB · Wyświetleń: 60
  • 16755056282504914218994045391310.jpg
    16755056282504914218994045391310.jpg
    923,1 KB · Wyświetleń: 62
No Kuba z całą pewnością nie może narzekać na brak stymulacji. Robimy z nim wszystko Ci w poście powyżej, byle tylko panicz był zadowolony 😁

Swoją drogą królewicz obudził się w końcu o 8. Pokręcił tyłeczkiem godzinę i poszedł spać dalej, i tak już śpi kolejne 2.5 godziny. Rodzina nogami przebiera bo chce na spacer z okazji ładnej pogody, a dzidzia ma to w nosie 🤣

No Kuba z całą pewnością nie może narzekać na brak stymulacji. Robimy z nim wszystko Ci w poście powyżej, byle tylko panicz był zadowolony 😁

Swoją drogą królewicz obudził się w końcu o 8. Pokręcił tyłeczkiem godzinę i poszedł spać dalej, i tak już śpi kolejne 2.5 godziny. Rodzina nogami przebiera bo chce na spacer z okazji ładnej pogody, a dzidzia ma to w nosie 🤣
u nas też śpi, ale mąż na zakupach większych, a ja odkurzałam chatę (po długiej przerwie - w ciąży mi nie pozwalał, po porodzie też nie :p)

reklama

Czyli nasza mała ma wszystko zapewnione.
Dużo tulenia / noszenia i całowania ❤️❤️
Właśnie leżymy na łóżku przytuliła się do mamusi ❤️❤️ i widać że zasypia.

Wczoraj goście posiedzieli około dwóch godzin ❤️❤️ miło było ❤️❤️ mała dostała szczeniaczka uczniaczka i widać że jest nim zainteresowana ❤️❤️
My póki co kupujemy raczej zabawki nie grające ale parę takich już dostała mała od rodziny/ znajomych.
Kupujecie czy raczej nie ?

Do góry