Matylda.<3
Fanka BB :)
16dni od owulacji.cudnie!!! i który to tydzień od owulacji i od ostatniej miesiączki?
Wg apki 4 tyg i 3 dni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
16dni od owulacji.cudnie!!! i który to tydzień od owulacji i od ostatniej miesiączki?
kurkuminy nie można? Muszę poczyta bo często dodaje.I kurkumina!
Jej także nie wolno.
Poza tym z herbat, ziół to szałwia, piołun, koper włoski, jałowiec, lukrecja, liście malin.
Kurkuma może wywoływać skurcze macicy.kurkuminy nie można? Muszę poczyta bo często dodaje.
Sprawdzałaś może przyrost Bety?Witamyja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:
Zobacz załącznik 1499288
I po konsultacji z ginekologiem wiem, ze jest minimalnie za mały i mam brać duphaston.
Może przedzwon do swojego ginekologa?
Edit: A może jakbyś otworzyła wynik w PDF to byłby inny? Czy to nie ma znaczenia?
tak samo jak ja,też marzy mi się żeby przytyć 10-12 kg nie więcejMam taką pracę, że dziś nadreptałam 1,62 km, a pewnie realnie więcej, bo telefonu cały czas przy sobie nie mam. Pewnie ok.2,5 km zrobiłam.
Przyznam, że dawno tak intensywnego dnia nie miałam i czułam już o 12, że ciągnie mnie brzuch. Potem się w myślach strofowałam.
Po prostu na poniedziałek wypisałam urlop, a we wtorek planuję dupen klapen przed kompem.
Ooo super, to będziemy się czasem konsultować w sprawach jedzenia.
Przyznam, że jutro robię spaghetti, ale z makaronem z ciecierzycy.
Spaghetti na passacie bez jakichś torebek i innych sztucznych wzmacniaczy smaku.
Ciąży chciałabym przytyć ok.10-12 kg.
O! Ja to moge sobie pozwolic 5kg max, no startuje z 88kg przy 173cm. Nie mam pojęcia jak to zrobietak samo jak ja,też marzy mi się żeby przytyć 10-12 kg nie więcej![]()
ja mam wagę słoniowąO! Ja to moge sobie pozwolic 5kg max, no startuje z 88kg przy 173cm. Nie mam pojęcia jak to zrobie