Matylda.<3
Fanka BB :)
pięknie! Robiłaś proga?Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pięknie! Robiłaś proga?Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?
No wiesz, jak już badasz betę to warto skontrolować dwudniowy przyrost. Wiec No, ja bym poszła ale jak nie pójdziesz to tez spokoMam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?
Ja też bym więcej nie chciała przytyć, ale znając moje ciało to już czuje że z dwa kilo przybralam na samą myśl o ciążytak samo jak ja,też marzy mi się żeby przytyć 10-12 kg nie więcej![]()
no ja właśnie nigdy nie chudłam, ile nabrałam w ciąży tyle zostało.... czyli od pierwszego dziecka przytyła 23kg i tak mam (suma 3 ciąż)ja mam wagę słoniowąale po ciążach zawsze szybko chudłam bo karmiłam
jak Ty poziomko to zrobiłaś?? ;DJa w poprzedniej ciąży przytyłam 7 kg, startowałam z 50. Chciałabym teraz tak samo![]()
i story to dzień od ostatniej miesiączki albo od owulacji?Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?
Ja bym do tego dołożyła proga.Mam wyniki dziewczynki. Zastanawiam się czy iść w poniedziałek powtórzyć wynik, czy już sobie darować i czekać na wizytę?